Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רציתי לדעת אם חומר של אגזוזים יחזיק סדק בסעפת פליטה עם החום ששם , או שחייב להלחים או להחליף??

תודה

Honda Civic 1997

• ספונסר פורום
פורסם

ניתן להלחים.

ממליץ בחום על זיו פורת ריתוכים והידראוליקה אשר מתמחה בנושא.

תגיד לו שהגעת מהפורום והוא ידאג לך למחיר ושירות מועדף.

פורסם

בעלות של התיקון עדיף כבר להביא אחד יד שניה.

פחות כסף פחות כאב ראש....

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

אני יכול לעזור לך...

אם תרצה... בפרטי.

ואני מבטיח שלא כל אחת עברה מיליון קילומטר והייתה על מאה רכבים.

בכל מקרה עדיף לקנות אחד במצב טוב , מאשר לקבל כאב ראש מהמחיר של ההלחמה או הכאב ראש ללכת לבוא להשתגע....

ואתה יכול לראות אם הסעפת טובה או לא במבט ראשון שאין לה סדקים או שברים.

וגם יש סעפת שעברו מיליונים ועדין טובות. אז זה לא משנה הקילומטר, משנה עם המוצר טוב או לא.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

• ספונסר פורום
פורסם

איש איש באמונתו יחיה.

אני מעדיף, כשיש אופציה, להישאר עם החלקים המקוריים של הרכב שלי שאני יודע בדיוק מה הם עברו ומה מצבם במקום לקנות חתול בשק.

פורסם

חתול בשק???

אתה רואה לפני שאתה קונה לא?

אתה בודק לפני שאתה קונה לא?

אני לא יודע איך אתה קונה דברים אם אתה אומר שזה לקנות חתול בשק...

פורסם

זה סדקון... לא איזה משהו עצבני, יש פס שחור של התחלה של סדק לכן לא חשבתי יותר מדי על האופציות האחרות.

אם אי אפשר שיישאר ככה , הזיהום אויר שלי תקין....

Honda Civic 1997

פורסם

יכול להיות שמדובר בסדק ממש קל שהוא רק בציפוי החיצוני של הסעפת כלומר בשיכה העליונה בלבד ולא לעומק יותר כך שאם בנתיים הכל תקין הן מבחינת זיהום האויר והן מבחינת עבודת המנוע עזוב את זה איך שזה כי זה יכול להישאר ככה שנים בלי שום בעיה.

• ספונסר פורום
פורסם

אני לא יודע מה הידע המקצועי שלך ואתה לא יודע מה הידע המקצועי שלי אז בוא נשאיר את זה ככה. לא אני ולא אתה יודעים מה הידע המקצועי של פותח השרשור.

אני, בניגוד אלייך, נותן פה המלצות ללקוח הישראלי המצוי, ותסכים איתי שלא כל בנאדם שתעצור ברחוב ידע לחפש לך סדקים במקומות מועדים לפורענות בסעפת פליטה משומשת.

לא מזמן דיברו פה בפורום על התוכנית של חיים הכט ועל הבחורה ש"השחילו" לה גאנטים עקומים לא של הרכב שלה.

סביר להניח שלי או לך זה לא יקרה כי בקלות ניתן לראות שהגאנט קטן יותר/בעל מספר חורים שונה אבל אתה צריך לקחת בחשבון שזו רמת ההבנה של הלקוח הממוצע.

פורסם

בוקר

לך תחליף לסעפת מפירוק, לא תמיד הריתוך מחזיק מעמד ואם אתה מתעקש תרתח כי בנתיים אתה מפסיד הרבה כסף על דלק,

כי כאשר יש סדק בסעפת הרכב שותה ערמות דלק (מניסיון).

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• תוכן חדש...