Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לקראת קניית הרכב הראשון שלי, ושאלה בפי:

על שם מי כדאי לרשום את הרכב? על שמי או על שם אישתי? והאם יש אפשרות לרשום את הרכב על שם שנינו?

הרכב הולך לשמש בעיקר את אישתי, אבל גם אני הולך לנהוג עליו.

מה הנפקות אם זה רשום על שם שנינו או אם זה רשום רק על שם של אחד מאיתנו?

על שם מי הרכב שלכם רשום?

פורסם
אני לקראת קניית הרכב הראשון שלי, ושאלה בפי:

על שם מי כדאי לרשום את הרכב? על שמי או על שם אישתי? והאם יש אפשרות לרשום את הרכב על שם שנינו?

הרכב הולך לשמש בעיקר את אישתי, אבל גם אני הולך לנהוג עליו.

מה הנפקות אם זה רשום על שם שנינו או אם זה רשום רק על שם של אחד מאיתנו?

על שם מי הרכב שלכם רשום?

כמובן שאפשר לרשום את שניכם כבעלי הרכב. זה רק מסרבל קצת בקנייה (שניכם תצטרכו להיות נוכחים) ובמכירה העתידית (שוב שניכם, או אחד בצירוף יפוי כח בכתב של השני).

אבל בהנחה שאתם לא הולכים להיכנס לחובות ועיקולים (חס וחלילה) או להזמין תור לרבנות (רחמנא ליצלן), למה שלא תרשמו רק אחד מכם?

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

גם במכירת הרכב על שני הבעלים להיות נוכחים פיזית במקום. אם אתה משרת מילואים פעיל כדאי שיהיה על שמך, מגיעה לך הנחה ברישוי השנתי (גם אם לא כזו רצינית)

פורסם

עוד 2 נקודות : ביטוח - מי ישלם פחות. קנסות ונקודות - אפשר להעביר, אבל, נוח יותר שיגיע מראש למי שנהג / צובר פחות נקודות / משהו אחר ..

• תוכן חדש...