Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב נוח, אמין, מאובזר ב-25-30 אלף (וכותרת ערוכה כיאה וכראוי)

net80
שימו לב! השרשור הזה בן 4142 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לחברי הפורום, זו אמנם הודעה ראשונה שלי, ואני פונה אליכם כיוון שקצת הלכתי לאיבוד.

כיום אני מחזיק ברשותי אופנוע (DL650 אם זה מעניין), ואני עומד למכור אותו אותו כיוון שאינני עומד

בעלויות ההחזקה ההיסטריות.

אני כעת מחפש רכב שלא עונה לשטאנץ הקבוע של 1600 אוט', אלא טיפה שונה.

התקציב הינו 25-30K והדרישות הן:

אני כעת רווק, ועושה קרוב ל2500 ק"מ בחודש רובם בינעירוניים, כך שחשוב לי שהרכב יהיה נוח.

רכב שאם מתחזקים אותו כיאות אז הוא שומר על אמינות סבירה ולא מפתיע מדי (למעט בלאי טבעי).

רכב מאובזר ככל הניתן (אם אני חוזר להיתקע בפקקים, לפחות שנהנה להעביר את הזמן).

ביצועים-פחות רלוונטי, אחרי אופנוע, שום רכב לא ייתן את התחושה.

צריכת דלק סבירה (1-12/13 זה משהו שאחיה איתו).

זה בגדול.

העניין הוא שהתחלתי לחפש והלכתי לאיבוד. ראיתי שבוע שעבר רנו מגאן 1.6 ידנית 3 דלתות, שממש מצאה חן בעיני

אך המחיר שנדרש עבורה לא מתאים לי.

חשבתי על דיזלים, אך רובם עם קילומטראז' עצום, וכמעט כולם מבית קונצרן פולקסוואגן (מה שאומר רכבים דומים למדי, עם סמלים שונים).

חשבתי על C5 דיזל אוט', אך אצטרך הפרכה של החשש המובנה מסיטרואן.

אופציות נוספות הן פולו/איביזה/פאביה בגרסאות 100 כ"ס ידנית, אך אני תוהה עד כמה הן נוחות לנסועה כזו.

חשבתי גם על פיג'ו 307 2.0 ידנית, אבל החשש מצריכת הדלק והאמינות מקשים עלי..

לבסוף התחלתי להרהר, אולי כבר עדיף איזו פיג'ו 407/מונדיאו שבשנתונים 05-06 זולות יותר מסופר מיני מקבילות?

קיצור הלכתי קצת לאיבוד, ואשמח להכוונה והמלצות, עדיף עם ניסיון אישי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4142 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...