Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפעמים באייס, המבצעים הם עניין של ימים ספורים.

אגב, אם אני לא טועה, רובם המוחלט של סניפי אוטו דיפו נמצאים בתוך סניפי אייס. פה ושם, כמו ברעננה או ר"ג, ישנם סניפים עצמאיים.

גם בצפון הסניפים עצמאיים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קניתי היום במבצע המדובר 3 ב36 באוטו דיפו. פתחתי את הדובדבן ממש קצת ואחרי מספר דקות האוטו התמלא בריח, לא נראה לי שיש ממה לחשוש, הפחיות לא פגות תוקף.

פורסם

הדובדבן ידוע בתור ריח מאוד חזק,אישית עוד לא נתקלתי בפחית קליפורניה שלא מחזיקה חודש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הלכתי לאוטו דיפו במיוחד לפני כ4 ימים ולא היה שום אזכור למבצע ועל הפחיות היה מסומן 25 ש"ח לאחת.

האם זה מבצע ארצי או רק בסניפים מסוימים? כי לא בא לי לנסוע שוב לשב.

פורסם
ביום שבת האחרון באוטו דיפו בצומת בילו קניתי 3 פחיות ב-50 שקל, אחת מהן (דובדבן) איך שפתחתי ישר העפתי אותה מהאוטו, היה לה ריח חריף שהזכיר ריח של דבק מגע, השניה (ריח של אוטו חדש) בקושי יש ממנה ריח, פתחתי אותה עד הסוף, בעבר היתי פותח את הקופסא ממש כשליש מהפתיחה והריח היה חזק ומתפזר במהירות, אז נראה לי או שהן מזוייפות או שפג תוקפם.

בכל אופן בסניף הנ"ל אין כל כך מבחר של ריחות.

יש גם באזור בחנות לאביזרי רכב הם מפרסמים 2 ב 25 שקל, מי שמעוניין בשם החנות שיפנה בה"פ, לי עוד לא יצא לקנות משם.

אני בהחלט יקפוץ ל ACE ויקנה עוד 3 פחיות, אני רק מקווה שיש מבחר.

נ.ב. אני בהחלט נותן קרדיט לפחיות של קליפורניה, שום חומר מבסם אחר לא נכנס אליי לאוטו כבר כמה שנים טובות חוץ מהפחיות האלו, אחלה ריח, ולאורך זמן.

נראה שאתה לא רגיל לפחיות האלה, ריח חריף שכיח בפתיחת פחית חדשה ובנוסף לא פותחים הכל במכה.

ממליץ לך לפתוח ממש קצת אבל ממש קצת, אחרי יממה תפתח עוד קצת ולאחר שבוע שוב וכן הלאה.

פורסם
הדובדבן ידוע בתור ריח מאוד חזק,אישית עוד לא נתקלתי בפחית קליפורניה שלא מחזיקה חודש.

פחית הדובדבן האחרונה החזיקה לי מעל 4 חודש.

פותח מעט ויש ריח עדין ונעים ברכב.

הלכתי לאוטו דיפו במיוחד לפני כ4 ימים ולא היה שום אזכור למבצע ועל הפחיות היה מסומן 25 ש"ח לאחת.

אני קניתי בצפון בסניף של חוצות המפרץ.

גם אצלי על כל פחית רשום שהעלות היא 25 ש"ח פשוט ליד העמדה ישנו שלט 2+1 ב35.99 ש"ח.

תתקשר תברר לפני שאתה נוסע.

פורסם

מתוך סקרנות נטו, האם נהגת כמו צרכן חכם וניגשת עם פחית אחת לקופה, ע"מ לראות באיזה מחיר היא עוברת? האם הגדלת ראש וביקשת מהקופאית להעביר את אותה פחית, 3 פעמים, ע"מ לראות אם המחירים מתקזזים למחיר המבצע?

פורסם

מתעלק על השרשור

בחולון לפני יומיים הייתי ובדיוק שמו את הפחיות במבצע 18 לאחת , אבל לא הוזכר שיש 2+1, מזל שלא קניתי.

רציתי לדעתי איזה ריחות מומלצים ועדינים, ובאיזה צבע הפחית ריח של "אוטו חדש" או מה רשום עליה

תודה !

Miata ND2

פורסם

ריח חדש בצבע שחור,אך לא ממש מזכיר ריח ככזה.

ריח חזק הוא דובדבן-מאוד חזק.

תפוח נחמד לדעתי.

עכשיו אני משתמש בריח יסמין,די אוהב את אמת.

לכול פחית קליפורניה יש טריק שאתה משפשף את נייר שמודבק עליה ואז אתה יכול להריח את הריח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אחרי שניסיתי לפנות לריחות אחרים, הבנתי שלא משנה אילו מכוניות יהיו לי בחיים, אבל בנוגע לריח, זה יהיה רק דובדבן.

נ.ב

כן, ניסיתי מסטיק ואני שמח לחזור למקורות :).

פורסם

טרי טרי מהיום בצהריים-בדרך מסידורים, ארוסתי שתחייה הבחינה במבצע על פחיות ריח קליפורניה במבחר גדול.

2 פחיות קליפורניה ב25 שקל-יוצא 12.5 שקל לפחית. מייד נכנסנו לקנות :lol:

למי שמסתובב בחדרה-בסמטת רודין (מול בנק דיסקונט) יש פיצוצייה שמוכרת אותן. ניתן לראות סטנד בחוץ ויש ארגז בפנים בתוך החנות (ומשם מומלץ לקחת פחיות שלא התבשלו בחום).

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נזכרתי בשרשור הזה היום אז החלטתי להקפיץ.

בפ"ת ברחוב סלור יש חנות בשם הום מרקט,קניתי שמה היום פחיות של קליפרוניה ב15 ש"ח.

• תוכן חדש...