Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי דייהטסו סיריון 99, עם גיר אוטומטי, 1000 סמ"ק.

לאחרונה יש בעיה בהעברת הילוכים: D2 - נוסע רגיל. D3 וD4 נותן הרגשה שלא נכנס ההילוך,

כלומר אני מעביר רגיל (ללא רעשים מיוחדים), אבל האוטו מגיב כאילו הוא בניוטרל.

יש לציין שהאוטו לא תמיד מגיב ככה, ולפעמים ניתן לנסוע בD4 לפרק זמן קצר, ואז שוב מגיב כמו ניוטרל.

האוטו עבר טיפול+טסט לפני פחות מחודש. שמן גיר הוחלף לפני חודש וחצי.

למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

תודה רבה!

• ספונסר פורום
פורסם

יכול להיות שהשמן שהוכנס לא מתאים למפרט הרכב (סיכוי קלוש). ויכול להיות שאין שום קשר ישיר לטיפול.

ממליץ לך לפנות אל מכון גיר רון בת"א לאבחון התקלה.

פורסם

תודה על ההמלצה, אבל אני חיפאי... אז כנראה שנמצא משהו באזור.

בכל אופן,

אין קשר ישיר לטיפול. ציינתי שהאוטו טופל, כדי לנסות דווקא לשלול בעיות תחזוקה שוטפות.

הבעיה היתה קיימת גם קודם, והיא פשוט מחמירה.

לפני הטיפול גם הרגשתי משהו דומה, פשוט זה היה יחסית נדיר, ולא חשבתי שזה יחמיר.

אם למישהו יש רעיון מה אפשר לנסות, לפני שאני הולך למוסך - אני אשמח (תקופת בחינות, ואין זמן לנסוע למוסך בנתיים).

פורסם

אם הבעיה רק החמירה לאחר החלפת השמן ככל הניראה נידרש לפתוח ולשפץ את הגיר. אני מציע להתייעץ בעניין תוסף שיכול להקל על עבודת הגיר אבל גם זה לא מובטח.

פורסם

גם לי הלך הגיר השבוע אצלי פתאום ללא שום הזהרה הלך לי בגיר הרוורס אל תישאל רק תיקון שלו רצו 3500 מבין

על כל הגיר רצו 7000 ישר רצתי לפירוקו והשגתי גיר אין ברירה חצי מחיר הסיריון יקרה בטירוף בגיר שתי מקומות בחיפה

אמרו לי את אותה הצעה.תחליף אל תשפץ

פורסם
גם לי הלך הגיר השבוע אצלי פתאום ללא שום הזהרה הלך לי בגיר הרוורס אל תישאל רק תיקון שלו רצו 3500 מבין

על כל הגיר רצו 7000 ישר רצתי לפירוקו והשגתי גיר אין ברירה חצי מחיר הסיריון יקרה בטירוף בגיר שתי מקומות בחיפה

אמרו לי את אותה הצעה.תחליף אל תשפץ

כמה עלה לך הגיר מפירוק עם העבודה והכל?

• תוכן חדש...