Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם תרצה, יתעביר לי את הפרטים שלך בהודעת פרטעת ואני אעביר אותם הלאה-ש לי חבר שעובד בחברת ,מאיר" בתפקיד בכיר, מקווה שיצליח לעזור לך.

אם תרצה, שלח לי את הפרטים בהודעה פרטית.

אני עו"ד במקצועי, אוציא להם מכתב התראה עם העתק למספר כתבי רכב וכתבי צרכנות, הם כבר יתלקקו אצלכם ויחניפו לכם ויעשו את הכל על מנת לסיים את הסיפור בצורה שנוחה לכם.

לפלג: אין כל בעיה לצלם את הנזקים ולשלוח לי את התמונות במייל.

בנוסף, לעתים אני שולח את הלקוח לשמאי רכב שמכין חו"ד מומחה שאותה אני שולח כנספח למכתב ההתראה.

לגבי ההערה שלך לענין מס' עוה"ד- זה לא לעניין לגבי היחס של החברות, כי כאשר חב' מקבלת מכתב התראה- אין כל משמעות לכמה עו"ד קיימים בארץ.

דרך אגב, חלק מאותם עו"ד שרשומים כעו"ד כלל לא עובדים במקצוע.

עו"ד אחרים שעובדים במקצוע- חלקם שוקלים פרישה, כך שאין כללים בדבר.

ממליץ לך לפנות אל שתיהם ולנסות .. ,

אני לא חושב שתהיה תמורה מול פקיד בחברת הונדה מכיוון שהם לא יחשבו על המקרה אפילו וישר ישללו .. ,

ישלך כרגע 3 אפשרויות (למיטב הבנתי .. )

1.לדבר עם ה2 למעלה ולנסות להגיע לפשרה ..

2.ללכת לסניף אחר של הונדה אך קרוב לוודאי שיהיה אותו יחס ..

3.ללכת לסניף ולבקש לדבר עם מנהל הסניף או משו בסגנון במשרד שלו ותגיד לו את הטיעונים .. בסך הכול הם לא שמים זין על הצרכן ..

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם כל להיות צעיר וטיפש:roll:

• תגובות 219
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שוב אני רוצה להודות לכל העוזרים והעוקבים אחרי המקרה הזה.

חשוב ל מאוד שיהיו כמה שיותר אנשים שמעורבים.

ראיתי שיש כאן גם נציג של הונדה שממשיך בקו של הטלת ספק ואני ממליץ לו שכנציג של "מאחורי הקלעים" ירד לרזולוציה הכי נמוכה ויבדוק עד הפרטים הקטנים.

לבקשתו וכגילוי נאות ראו תמונות מצורפות

IMG_20120622_213648.jpg

IMG_20120622_213707.jpg

IMG_20120622_213720.jpg

IMG_20120622_213726.jpg

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

אני ממליץ שתעלה תמונה של הצמיג בכדיי שאפשר יהיה לראות את אוך החתך ( כ-5 ס״מ). קשה לי להאמין שמפספסים דבר כזה כשמקבלים רכב. זה ממש לא נכון שהלקוח לא מעניין אותנו, להיפך- אנחנו מאוד מעוניינים לתת את השירות הכי טוב שאפשר, אבל לא צריכים ״לשלם״ על נזק שקשה שלא להבחין בו בעת קבלת הרכב. תמונה של הצמיג, נראה לי שתסיר ספק אצל כולם פה, ע״י מי נגרם הנזק. גם כרגע, אנחנו ממש לא מעוניינים במלחמה, אלא להיפך, לכן החלטנו להחליף את החישוק בחדש.

פורסם

פשוט גועל נפש, בא לקוח משלשל את מיטב כספו 150,000 ש" טבין ותקילין, ומקבל מוצר לקוי.

אנשים פה מתעלמים לגמרי מהחוויה של רכישת מכונית חדשה, קריעת הניילונים והתחושה הנהדרת שסוף סוף הגעת למכונית

שלא היתה שייכת לאף אחד לפניך.

מצב פסיכולוגי שונה לגמרי מרכישת אוטו יד שניה, וכשהחלום הזה מתנפץ בגסות האופיינית של אנשי מכירות ישראלים חסרי תודעת שירות, נוצרת הרבה מרירות ועלבון.

יבואנים מטומטמים, לא מבינים שאת הלקוח כלקוח חוזר הם איבדו.

פורסם
אני ממליץ שתעלה תמונה של הצמיג בכדיי שאפשר יהיה לראות את אוך החתך ( כ-5 ס״מ). קשה לי להאמין שמפספסים דבר כזה כשמקבלים רכב. זה ממש לא נכון שהלקוח לא מעניין אותנו, להיפך- אנחנו מאוד מעוניינים לתת את השירות הכי טוב שאפשר, אבל לא צריכים ״לשלם״ על נזק שקשה שלא להבחין בו בעת קבלת הרכב. תמונה של הצמיג, נראה לי שתסיר ספק אצל כולם פה, ע״י מי נגרם הנזק. גם כרגע, אנחנו ממש לא מעוניינים במלחמה, אלא להיפך, לכן החלטנו להחליף את החישוק בחדש.

אני בהחלט יכול להבין איך אפשר לפספס שפשוף כזה במעמד קבלת רכב חדש.

פורסם

היי, ניסית לדבר עם מנהלי המוסך? אני אישית מכיר את המנהלים כבר המון שנים ועם יד על הלב אני יכול להעיד שאם היית פונה ישירות אליהם ולא לאיזו יונית או איזו נציגת שירות שם היית כבר ממזמן שוכח מכאב הראש הזה!!!

אם תרצה תשלח לי ה"פ ואני אראה מא אפשר לעשות מול מנהלי המוסך.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
1.אנשים שמשקרים יש בכול העולם, נו ו? למה שם אתה רואה שירות ברמה ובארץ לא?

החברה מרוויחה מספיק כסף, ועליות של המוצרים עולות לה גרושים על מנת שהיא תוכל להביא שירות ברמה, למרות שמדי פעם היא תפסיד כסף.

זה פשוט השיטה בארץ, בשביל מה לחשוב על שיטה שגם תביא שירות מקסימלי וגם במקביל תצמצם את כמות השקרנים, אם אפשר מלכתחילה להסתכל על כול לקוח כעל גנב ורמאי? ככה זה הרבה יותר פשוט.

2. זה ניראה לך הגיוני שלקוח שקונה רכב, צריך לבוא עם חוקר משטרה בשביל לראות את כול הריג'קטים שהיו ברכב לפני המסירה? מי שמע בכלל על דבר כזה?

דברים כאלה נתפסים לך כהגיוניים, רק בגלל שזה מה שאתה מכיר מאז ומעולם. תיראה איך במדינות מערביות מתייחסים ללקוחות, ואני בטוח שלא תחשוב שהגיוני בכלל מה שהולך פה.

עם כל הכבוד אני משוכנע שלא נאלצת לקבל שירות בחו"ל על מוצר כל כך יקר. שנית, סביר מאוד שאדם ישרוט את הג'אנט אחרי יום ברכב שהוא לא מכיר את גבולותיו. אני שרטתי את הטאסה בפיקנטו ביום הראשון. קורה. שלישית, הוא קיבל ג'אנט חדש על חשבון החברה. מה עוד אתה רוצה?

לדעתי התגובה קיצונית. כשאני קיבלתי את הרכב הייתה שריטה קטנה על מכסה מנוע. לא עשיתי רעש כי עוד שבוע יבוא ילד ויחרוט על המכסה. (וזה מה שקרה) כנ"ל לגבי הג'אנט. תבדוק את הג'אנט עוד חצי שנה ותמצא עליו חמישים שריטות. רכב זה מוצר מתכלה. מכונה. אתה לא תשמור עליו במצב תצוגה. ההבדל שעכשיו יש לך את מי להאשים אז אתה הולך על זה במלוא הקיטור.

פורסם

עידכון-

הלכתי לדבר עם בעלים של הסוכנות הונדה במעלות וכל הסיפור הזה מההתחלה היה נשמע לי לא הגיוני!

לאחר שהראתי למנהל הסוכנות את השרשור הזה קיבלתי ממנהל הסוכנות את ההסבר מהצד שלהם, לאחר שקיבלתי את ההסבר וראיתי את ההוכחות שיש למנהל הסוכנות ביד מיד הרגשתי :oops: בפניו שבכלל חשבתי לבוא אליו בטענות/בקשות כלשהן בלעזור לבחור.

אני באמת ש מכל הלב מציעה לבחור שפתח את הפוסט הזה להיתנצל ולבקש מהמנהלים שיסגרו את השרשור כי לאחר ששמעתי וראיתי את כל העובדות אני חושב שהונדה באמת עשו לך GOOD WILL או איך שקוראים לזה והציעו לך ג'אנט חדש.

בהצלחה בהמשך.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני לא מבין מה נציגי הונדה כל כך מתפלאים איך הלקוח לא שם לב לשיפשוף בג'אנט.

הלקוח שילם 150 אלף שקל למרות שהאדון שקנה את הרכב מבוגר אולי זה הרכב הראשון שהוא קונה חדש מהחברה?

הלקוח התרגש ברמה שלא ניתן לתאר אני לא הוצאתי רכב חדש מהחברה אבל קניתי אופניים והתרגשתי מאוד!

קל מאוד לפספס דברים ועוד יותר קל לגרום לאדם לפספס משהו שאתה יודע עליו כלומר להפנות את מבטו למשהו אחר

לדומא: "בוא תראה איזה מערכת שמע נהדרת/ תא מטען ענק/ כסאות בעלי מגע קטיפה" וכול מיני חרטוטים למינהם.

לכן הגיוני מאוד שהוא יפספס שפשוף בג'אנט וקרע קטן בצמיג.

לכל אלו שיגידו איך אפשר לפספס פגיעה בצמיג יש מוסכים שעושים טיפולים ומבקשים מהם לבדוק צמיגים גם

הם לפעמים מפספסים פגיעה בצמיג/ בורג בגלגל קרע או כל מיני סיפורים למינהם.

פורסם
עידכון-

הלכתי לדבר עם בעלים של הסוכנות הונדה במעלות וכל הסיפור הזה מההתחלה היה נשמע לי לא הגיוני!

לאחר שהראתי למנהל הסוכנות את השרשור הזה קיבלתי ממנהל הסוכנות את ההסבר מהצד שלהם, לאחר שקיבלתי את ההסבר וראיתי את ההוכחות שיש למנהל הסוכנות ביד מיד הרגשתי :oops: בפניו שבכלל חשבתי לבוא אליו בטענות/בקשות כלשהן בלעזור לבחור.

אני באמת ש מכל הלב מציעה לבחור שפתח את הפוסט הזה להיתנצל ולבקש מהמנהלים שיסגרו את השרשור כי לאחר ששמעתי וראיתי את כל העובדות אני חושב שהונדה באמת עשו לך GOOD WILL או איך שקוראים לזה והציעו לך ג'אנט חדש.

בהצלחה בהמשך.

דבר ראשון: כל הכבוד על הגדלת הראש, הלכת, ביררת, בדקת ואפילו לא מדובר עליך.

דבר שני: תוכל בבקשה להציג את ההוכחות וההסברים של מנהל המוסך?

אני לא יודע עד כמה אפשר לראות בתמונות, אלה לא שפשופים או שריטות, יש שם עומק בתוך הג'אנט שלא יכול להגרם ממדרכה.

לי יש פיג'ו XT עם ג'אנטים מקורים של פיג'ו, האוטו אצלי כמעט שלוש שנים ועייתי על מדרכות בטעות, נסעתי בדרכים שהם לא כביש ואין אפילו שריטה אחת על הג'אנט.

נקיטת זהירות כלפי רכב חדש הינה כפולה ומכופלת, וממדרכה בטוח שזה לא נגרם

פורסם

ואני שוב מבקש מפותח השרשור שיצלם את הצמיג ויעלה את התמונה לכאן. אף אחד לא יפספס כזה דבר גם כשהוא מחוסר הכרה.עדיין, הוחלט לתת ג׳אנט חדש ע״ח החברה.

פורסם

כרגע אבא שלי נוסע עם צמיג חלופי, הגיוני לרכב שאין לו אפילו שבוע על הכביש?!?!?!?!?!?

אעלה תמונות של הצמיג ברגע שיחזירו לנו אותו ואני אסע לנהריה במיוחד לצלם, אצלינו היושר הוא נר לרגלינו, אנחנו לא מכחישים ולא מטייחים.

לפעמים ארגונים גדולים יכולים וצריכים ללמוד גם מאנשים קטנים

פורסם

לא יכול להציג בפניך את המידע שקיבלתי עקב זה שאני לא יודע לאן כל העניין הזה הולך להתגלגל לכן,

אני מאוד מצטער אבל אני לא מעוניין להיכנס בסכסוך שהולך ומסתבך לעניינים משפטיים ככל הנראה ממה שאני רואה מהצד שלי.

בכל מקרה בהצלחה בהמשך!

פורסם
לא יכול להציג בפניך את המידע שקיבלתי עקב זה שאני לא יודע לאן כל העניין הזה הולך להתגלגל לכן,

אני מאוד מצטער אבל אני לא מעוניין להיכנס בסכסוך שהולך ומסתבך לעניינים משפטיים ככל הנראה ממה שאני רואה מהצד שלי.

בכל מקרה בהצלחה בהמשך!

לכל מי שעוקב, שיבין שמתנהלים מולינו באיומים, ועל מה?

על כך שקבלנו מוצר פגום ואנחנו אשמים בזה.

הגדולים תמיד יהיו חזקים על הקטנים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...