Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה דווקא די משתלם,בממוצע רכב שעומד שעה על ניוטרל צורך כ-0.7 ועד ליטר וקצת תעשו את החישוב עם קצת משחקי גיר פה ושם

למרות שאם הייתי שם אז הייתי ישראלי עד הסוף ופשוט מעביר לניוטרל ודוחף את הרכב כל פעם קצת וגם אם לא במקרה הגרוע יצא שהפסדת 8 ליטר אבל הרווחת 12 ליטר.

רכב מונע על סרק כל כך הרבה זמן זה בלאי רציני למנוע (באחד הפורומים הסביר בעל מקצוע מה זה גורם לקרנק שמקבל שימון בהתזה - אני יכול למצוא אם מאוד צריך).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לאחד כמוני שמובטל זה היה שווה לחכות 5 שעות.

אם הייתה לי עבודה בחיים לא הייתי עושה את זה.

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

פורסם

בוא נגדיר את זה כך; 150 ש"ח לא יעשו אותי עשיר ולא את TEN עניים.

אם זה בשביל לדפוק את המערכת, יש בכך הגיון.

אם המניע כספי נטו לא הייתי עומד דקה, שלא לדבר על הנזק שתספוג המכונית.

אני מתדלק בכרטיס YOU וכל 30 תדלוקים אני מקבל 150 ש"ח מתנה בלי להדחק ובלי לשרוף 3 שעות.

אם כבר לדפוק את המערכת, אז שיהיה בסטייל..:-P

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יא אללה איזה טמטום זה לחכות כל כך הרבה זמן בשביל כמה ליטרים מסכנים של דלק.

נכון הדלק יקר אבל גם אם היה אפשר לתדלק מיכל מלא לא הייתי מחכה כל כך הרבה.

• תוכן חדש...