Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוך שנה מיום שהתקבלה ההודעה אצל המשטרה על רצונך להישפט

סעיף 230 לחוק סדר הדין הפלילי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה.

אני מנסח להם מכתב יפה עם בקשה לגנוז את התיק ולמחוק עבירה על סמך התיישנות ואי זימון למשפט?

יש חריג לסעיף?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

לא שאני מכיר

יש לך אישור מתי הגיע אליהם הבקשה להישפט. כי זה המועד הקובע

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אפשר להוציא איזה שהוא אישור מאתר הדואר, זאת לא בעיה. אין "אישור מסירה" כאסמכתא בפני עצמה. הבקשה, כמובן, נשלחה בדואר רשום (גם לא נדרש לשלוח עם אישור מסירה, התנאי לבקשה הוא "בדואר רשום").

פורסם

אתה חייב לדעת מתי היא התקבלה כי זה המועד.

אז תוציא מאתר הדואר, ותראה כי אכן יש פער של שנה בין ההגעה לבין הוצאת ההזמנה אליך , והפעם לא מתי היא הגיעה אליך, אלא מתי נשלחה אליך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
תראה כי אכן יש פער של שנה בין ההגעה לבין הוצאת ההזמנה אליך , והפעם לא מתי היא הגיעה אליך, אלא מתי נשלחה אליך.

ההזמנה לא נשלחה אליי כלל.

פורסם

עכשיו לי לא ברור

האם נרשמה לחובתך העבירה ? האם אתה מקבל דרישה לתשלום קנס מוגדל?

מה מעיר אותך לביצוע פעולה כלשהי.

וודא כעת באתר הדואר שהמכתב הגיע אליהם , הדפס את ההודעה שמופיעה באתר כי אחרי תקופה זה כבר ייעלם מאתר הדואר ותמתין

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אינני בטוח שאני אהיה מחוייב להוכיח כי המשטרה קיבלה את הבקשה להשפט, מספיק להראות כי הבקשה נשלחה בדואר רשום. כן אני אדפיס את האישור מהאתר בכל זאת. אני רוצה לפעול למחוק את התיק, כי זה לא נעשה אוטומטית. כמובן שלא קיבלתי דרישה לתשלום קנס מוגדל, כי הבקשה להשפט נקלטה ועדיין עומדת בעינה. רק כרגע עברה שנה מהבקשה להשפט ולא זימנו אותי, לכם יש עילת התיישנות. מקווה שהסברתי ברור.

פורסם

אל תעיר דובים משנת החורף שלהם .

תחזיק את האישור מהדואר מתי הגיע אליהם , ואתה מסודר בתנאי שחלפה לה השנה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...