Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את האלפיין נראה לי ראיתי למכירה סביבות 3000 ביד שניה בפורום

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

במחיר כסה כדי לקחת אותו. (אם אתה רוצה 2 DIN), מכשיר עדיף מעל מכשירים סיניים.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

מה אתם אומרים על זה:

מגבר

JBL GTO1004

971 ש"ח

זאפ

קומפוננטים

Dotech Ovation 6 Morel

950 ש"ח

זאפ

סאב

GT51204BR JBL

725 ש"ח

זאפ

דאבל דין

Pioneer AVHP4050DVD

2187 ש"ח

זאפ

סה"כ: 4833 ש"ח + 300-500 ש"ח התקנה.

אם תוכלו לעזור לי זה יהיה נהדר!! תודה רבה.

פורסם

סאבוופר ממוצע אפשר להוסיף מעט ולהביא משהו יותר טוב... דאבל דין לדעתי זה בזבוז כסף השאלה מה אתה מעדיף, להשתמש בפונקציות שלו, או סאונד טוב יותר

JL Audio

פורסם

500 ש"ח להתקנה לא מספיק, אלה כמובן תתקין לבד, ועדיין זה לא מספיק. איך אתה מכניס בידוד ב 500 ש"ח? אל תגידו שהרמקולים גם כך ינגנו, יש לנגן כמו שצריך ויש "לנגן"\ אז תוציו רמקולים מהטרנזיסטור ב 100 ש" תתקינו בדלתות, וגם אז זה ינגן. לשלם 1000 ש:ח על רמקולים ולא להתקין כמו שצריך זה ביזבוז כסף.

פורסם
סאבוופר ממוצע אפשר להוסיף מעט ולהביא משהו יותר טוב... דאבל דין לדעתי זה בזבוז כסף השאלה מה אתה מעדיף, להשתמש בפונקציות שלו, או סאונד טוב יותר

את האמת אני רוצה את הדאבל דין גם בשביל היופי והפונקציות, אבל אם זה ממש משמעותי בהשפעה שלו בסאונד, אני אתפשר על זה.

על איזה אתה ממליץ אם לא דאבל דין?

500 ש"ח להתקנה לא מספיק, אלה כמובן תתקין לבד, ועדיין זה לא מספיק. איך אתה מכניס בידוד ב 500 ש"ח? אל תגידו שהרמקולים גם כך ינגנו, יש לנגן כמו שצריך ויש "לנגן"\ אז תוציו רמקולים מהטרנזיסטור ב 100 ש" תתקינו בדלתות, וגם אז זה ינגן. לשלם 1000 ש:ח על רמקולים ולא להתקין כמו שצריך זה ביזבוז כסף.

אתה יכול לפרט לי בבקשה מה זה בידוד בדיוק, כמה זה עולה, ומה זה עושה?

פורסם

במידה שאני אשים בידוד רק לדלתות הקדמיות (איפה שהקומפוננטים נמצאים) ישמעו הרבה יותר טוב?

ואם אני רוצה לשים גם קומפוננטים לדלתות האחוריות, המגבר הזה יספק את העבודה?

ועל איזה סאב אתה ממליץ?

פורסם

בידוד אתה צריך לשים על כל הדלת מבפנים, בדיוק כמו שמוסבר בסרטון, אין צורך בקומפוננט אחורי, לכן לרוב גם לא עושים שם בידוד. אחרי זה בגז', אם ישער לך חומר. ההבדל באיכות הסואנד הוא מאוד גדול, בדלתות עם בידוד ודלתות בלי.

מה תקציב לך לסאב?

פורסם
בידוד אתה צריך לשים על כל הדלת מבפנים, בדיוק כמו שמוסבר בסרטון, אין צורך בקומפוננט אחורי, לכן לרוב גם לא עושים שם בידוד. אחרי זה בגז', אם ישער לך חומר. ההבדל באיכות הסואנד הוא מאוד גדול, בדלתות עם בידוד ודלתות בלי.

מה תקציב לך לסאב?

אם זה סאב הרבה יותר טוב מהקודם אני מוכן לשים עד 1100-1200

פורסם
HERTZ ES300 סאב מצויין למחיר שלו, גם מתאים לרמת המערכת שלך.

המגבר הזה יוציא את המקסימום מהקומפוננט והסאב?

JBL GTO1004

• תוכן חדש...