Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

התקנתי לפני כשבוע מערכת ברכב וכרגע היא ללא סאב (שככל הנראה נמצא כבר ואני ארכוש אותו בקרוב ES300)

כשחיברתי כמה סאבים של חברים בין היתר בדקתי את הסאב שברצוני לרכוש והתוצאות היו טובות...

אך רק דבר אחד מטריד אותי והם הרעשים שנשמעים מהדלתות הקדמיות בעיקר (למרות שבתוך הרכב האיכות והצליל נשמעים חזק ומדויק ללא רעשים)

איך אפשר להיפתר מהרעשים?

אשמח לקבל המלצות לבעלי מקצוע שמתחמחים בנושא ואינם יקרים, מומלץ שיהיו באיזור חיפה

Peugeot 206XS

פורסם

אפילו לא היית צריך להריץ חיפוש - רק לקרוא קצת כאן למשל

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=429259

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אל תחשוב שלא נכנסתי לנושא הנ"ל, לא הצלחתי להשכיל ממנו.

הבנתי רק דבר אחד, שמספיקה שכבה אחת של בידוד. בנוסף, אין צורך לכסות את כל האזור אלא חלקי מסוימים.

מאיפה רוכשים את חומרי הבידוד ואיך הם מודבקים לדלת? עבודת הבידוד קשה לביצוע או שאני יכול להצליח ולבודד את הרכב בעצמי?

אם ישנו בעל מקצוע שאפשר להתייעץ איתו על הנושא ואף לבודד אצלו את הרכב באיזור חיפה, אשמח לשמוע!

Peugeot 206XS

פורסם

אין שום דבר שאי אפשר לעשות אותו לבד. בשביל בידוד אתה צריך:

1. חומר בידוד, כמו סקונד סקין, דיינומט, או כל חומר בידוד איכותי לרכב.

2. משתך נקי ( לנקות עם חומר מיוחד שלו יהייה שומני)

3. רולר (בשביל להדק את החומר לדופן)

3 מקום (עדיף בצל :) )

4. כלים (מברג ביעקר)

5. ידע איך לפרק דיפונים מהדלתות בדגם שלך.

6. ודבר האחרון זה זמן, לעשות את זה כמו שצריך, לא בכל לרכב יש אפשרות להגיע לכל המקומות בדלת בכל מיני סיבות ( פתחים טכניים צרים וקטנים) אז צריך לפעמים הרבה עבודה ותימרון בשביל להדביק במקומות קשים. אבל בעיקרון זה ממש לא סיפור.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

תודה לכם חברים, יש לי עוד שאלה קטנה לי אליכם -

אני ככל הנראה אקח על עצמי את הפרוייקט הנ"ל (חוסכים בעלויות...מקס' לא יצא טוב, נוריד), השאלה שלי מאיפה אני יכול להשיג את החומר הנ"ל? וכמה בערך הוא אמור לעלות?

תודה!

Peugeot 206XS

• תוכן חדש...