Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, התביעה הוגשה כ״תביעה קטנה״.

בקשר לצו מניעה- השופט לא הסכים לתת צו מניעה כהגדרתו בחוק כי זה נועד למקרים קיצוניים יותר, שופטים לא אוהבים להשתמש במונח ״צו״. עדיף לבקש הסכם/איסור עם תוקף של פסק דין, מבחינתי יש לזה אותה תוצאה כמו לצו, רק בשם אחר.

בהחלטתו הוא פסק על איסור של השכן לחסום את החניה הפרטית שלי, לאיסור הזה יש תוקף של פסק דין שיש לכבד.

שלומי

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקשר לצו מניעה- השופט לא הסכים לתת צו מניעה כהגדרתו בחוק כי זה נועד למקרים קיצוניים יותר, שופטים לא אוהבים להשתמש במונח ״צו״. עדיף לבקש הסכם/איסור עם תוקף של פסק דין, מבחינתי יש לזה אותה תוצאה כמו לצו, רק בשם אחר.

בהחלטתו הוא פסק על איסור של השכן לחסום את החניה הפרטית שלי, לאיסור הזה יש תוקף של פסק דין שיש לכבד.

זה צריך להיות מספיק אם לשכן שלך יש טיפת שכל בקודקוד (אם כי הפרת צו מניעה היא עבירה חמורה יותר).

אני מקווה שהוא יפיק לקח ולא יחמיר את מעשיו.

האם השופט התייחס לסימון "חנייה פרטית" שביצע השכן בחניות הציבוריות או שהעניין לא נדון כלל.

פורסם

היי

בקשר להשתלטות השכנים על החנייה הציבורית- השופט כלל לא רצה לדון בעניין זה כיוון שזה לא היה הנושא המהותי בתביעה אלא ההטרדה בחסימת החניה הפרטית.

שלומי

פורסם
שלום.

אשתף אתכם בעניין מציק שחוזר על עצמו יותר ויותר בזמן האחרון - חוסמים לי את הכניסה לחניה הפרטית הרשומה בטאבו. החניה בנויה ומסומנת כחוק בשרטוטי הבנייה ורשומה על שמי בטאבו, מחוץ לחניה לא מסומנת "מעטפה" על הכביש אבל רואים בבירור שזוהי חניה פרטית וכולם מודעים לכך, בטח ובטח אחרי כל הוויכוחים שהיו לנו עם חוסמים למניהם, ובן השכנים מהשכונה הצמודה מחנה בכוונה את רכבו בכניסה לחניה הפרטית שלי ומונע ממני להכנס ולצאת ממנה.

אותו הנער מחנה שם כ"נקמה" על כך שהאורחים שלנו מחנים בחניה ציבורית ליד ביתו וזה מפריע לו ממש (הוא טוען שהיא שלו בטאבו אבל בדקתי את זה במחלקת ההנדסה בעיר וראיתי שזהו שטח ציבורי- הוא פשוט הציב שלטי "חניה פרטית" עם מספר הרכב שלו על אחד מהמקומות המסומנים, ויש לו רכב נוסף שהוא מחנה במקום אחר באותו איזור חניה - והוא חושב שגם השטח הזה שייך לו ואסור לאף אחד לחנות שם אע"פ שזוהי חניה ציבורית), היו מקרים של הורדת אוויר מהגלגלים לאחד האורחים שלנו שחנה שם. אין לי ראיות ואני לא יכול להגיד בוודאות שזה הוא, אבל לא קשה להבין מי עשה את זה.

בכל פעם שהוא חוסם אותי אני מתקשר למשטרה ולפיקוח ושניהם מטילים את האחריות על הגוף השני עד שאחד מהם בא ואומר שאי אפשר לתת דו"ח על מצב כזה.

לפי פקודות התעבורה ראיתי 2 סעיפים שנראים לי רלוונטיים למקרה הזה:

סעיף 72 (א) לא יעצור אדם רכב, לא יעמידנו, לא יחנהו ולא ישאירנו עומד, כולו או חלק ממנו, באחד המקומות המנויים להלן, אלא לשם מניעת תאונה או לשם מילוי אחרי הוראה מהוראות תקנות אלה או אם סומן בתמרור אחרת; ואלה המקומות:

(4) במקום כניסה לשטח המיועד לכלי רכב, פרט להעלאת נוסעים והורדתם.

וכן סעיף 71. לא יעצור אדם רכב, לא יעמידנו, לא יחנהו ולא ישאירנו עומד באופן –

(1) שיש בו כדי להפריע או לעכב את התנועה.

גם כשהראתי את הפקודה לפקחים הם טענו שהם לא יכולים לתת דו"ח על דבר כזה כי אין סימון של אדום לבן בחניה. הסבר אחר שלהם היה שהם לא יכולים לתת דו"ח על דבר כזה כי הם נותנים דו"ח רק על חוקי עזר עירוניים וזה לא מופיע שם. (אפילו שחוקי עזר לא אמורים להחליף את כל פקודות התעבורה)

אני לא מבין למה אני צריך לסבול מילד כזה שעושה שטויות ומצפצף על כולם, הרי אני לא ארד לרמה שלו ואחטיף לו, והוא לא מבין דיבורים רגועים והסברים הגיוניים, פשוט אף אחד לא עושה לו כלום ולא מביא לו דו"ח אז הוא ממשיך. בתור אחד שיש לו חניה פרטית, אני לא צריך לבקש ולהתחנן מאף אחד רשות לצאת/להכנס לחניה שלי, בטח לא לילד חוצפן משכונה אחרת.

היום הגשתי נגדו תביעה קטנה על מעשיו והצקותיו בציון פקודות התעבורה והזמן והעצבים שהוא גרם לנו, מנסיוני אני מאמין שזה ייקח כמה חודשים עד שנה.

מה אני אמור לעשות במקרה כזה? למה הפיקוח/משטרה לא אוכפים את החוק כמו שצריך ונותנים לגיטימציה לנער קטן וחצוף לצפצף על כולם ולא מסיימים את העניים בדו"ח או 2 כדי שיוציא כמה מאות שקלים וכך ילמד?!

האם באמת הם צודקים בכך שהם אומרים שאין ביכולתם לתת דו"ח על דבר כזה? האם חייב להיות סימון כלשהו על הכביש? או שמא יש פה שאננות וחוסר מעש מצידם הראוי לטיפול בית המשפט?

תודה, אשמח לעצות

חייג 100

תזמין ניידת שתיקח תלונה ממך על זה שהוא חוסם לך חניה פרטית שרשומה בטאבו (תדגיש בזמן השיחה עם המשטרה במוקד 100 שיש לך טאבו)

חסימת חניה פרטית זאת עבירה פלילית של השגת גבול , הבחור יחקר ויפתח לו תיק פלילי ותהיה בטוח שאחרי זה הוא כבר לא יחסום אותך

• תוכן חדש...