Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, איפה אפשר להשיג קיקפאנלים מוכנים ומה בערך המחיר?

אם אני מחליט לבנות לבד, כדאי לבנות קיקפאנל למיד ולטוויטר ביחד? אני לא מבין ממש בחיווט וחשמל באוטו, אז את הקיק אני מביא למתקין מקצועי שירכיב?

ואם למישהו יש לינק לאתר עם הסברים איך לבנות עם הרבה תמונות (לא מה שיש בהודעה הדביקה) אני ישמח...

תודה 8)

פורסם

בעבר ייבאנו קיק פנלים מוכנים לרכב,מחוסר ביקוש ירדנו מהעניין,גם בגלל סוגי רכב רבים והיכולת להחזיק במלאי מספר רב של דגמים. כיום בהשקעה לא רבה ובעיקר מוטיבציה ניתן לבנות בצורה עצמאית או להעזר במתקין מיומן. אודי אוטו-פרט

פורסם

תשמע לי נשמה אני ניסיתי לעשות כזה פרוייקט בISUZU RODEO ותאמין לי שלא הלך לי... :?

לפי דעתי לך לאיזושהי חנות אודיו לרכב שכולם הכי ממליצים עליה, שמה אני מאמין יעשו לך את זה הכי טוב.... :lol:

יש את עופר דותן (OFERDOTAN) לפי מה שאני מבין הוא תותח, אבל אני לא יודע אם יש לו חנות של זה או שהוא סתם עובד אם אייל בשעות הפנאי... :oops:

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

זה אני לא מבין בכל הקטע של הבמות, אבל לפי מה שאני הבנתי, וופר צריך להיות במרכז התחתון, מיד למטה וטוויטר למעלה... :lol:

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אם אתה לא מבין כדברייך אז עדיף לא לנחש.

אין כללים קבועים, יש בFAQ כל מיקומים:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?p=319242#319242

קיקים מבחינתי זה אומר סט שלושה חלקים בלבד אלא אם כן אתה מתכוון לחתוך את הרכב עצמו ולשים את הרמקול FREEAIR בצורה כלשהי או לבנות איכשהו תיבה נסתרת - בקיצור לא משהו שנראה לי שתעשה.

הסיבה לכך שזה לשלושה חלקים בלבד היא בגלל שהנפח המירבי שתוכל להוציא מקיק הוא גג 4 ליטר במקרה הממש טוב ובדרך כלל באזור 2 ליטר. נפח כזה לא יאפשר למידבאס לרדת נמוך. (יהיו לך בעיות כבר באזור 250HZ)

פורסם

כעקרון כמה שיותר נמוך. קומפוננט 6.5 טוב עם דלת אטומה כמו שצריך לרוב יוכל לרדת עד אזור ה70HZ כאשר רמקולים גדולים/יקרים יותר יוכלו לרדת מעט נמוך יותר.

במערכת ממוצעת חותכים באזור ה80-100HZ.

• תוכן חדש...