Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי מזהה את 2 הרכבים האלה? ומה שנת יצורם בערך?

ואת האוסף המכוניות המוזחות בתמונה מתכוון לשפץ\לשמר? (הסוסיתות, הערימה של הריקשות הצהובות והמשאיות)

הימני של UAZ - מיוצר עד היום ברוסיה. ריקשות למיטב ידיעתי עדיין בשימוש בחלק מהמקומות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא ידעתי שגם רכבים רוסים היו בצה"ל.

יש מצב שזה שלל מצבאות ערב?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תודה על התמונות.

תמיד כיף להסתכל על העבר.

: )

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא ידעתי שגם רכבים רוסים היו בצה"ל.

יש מצב שזה שלל מצבאות ערב?

בודאי שאלו מצבאות ערב. אחרי כל מלחמה (ששת הימים ויום הכיפורים) נקלטו ביחידות רכבים רבים. חלקם נגרעו מהר וחלקם המשיכו בפעילות לאורך זמן ארוך.

קוריוז - משאיות פורד למשל לא שרתו בצה"ל בגלל החרם. אחרי ששת הימים נלקחו שלל משאיות פורד מהירדנים ונעשה בהם שימוש צבאי.

גם טנדרים טויוטה נלקחו שלל במלחמת לבנון 82 והשתמשו בהם הרבה.

פורסם

מה הקטע להעלות תמונות משירשור אחרים שקיימים בפורום? למה לפתוח שירשור חדש?

אני את התמונות שלי משם מחקתי.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
רכבים לבנים..

געגועים לרכבים האלה שנהגתי בהם בצבא. הסובארית , הסונומה המדהימה , ה cucv לגבי הוונדורות יש עוד כמה עדיין פעילות בצבא בימים אלו . ריקשות עדיין פועלות בבסיסי חיל האוויר הגדולים .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
ורכב חדש אבל מוזר..

מזכיר את הגלופר או את הפגרו הישן ..

רכב של מהינדרה ההודית, הובא לניסוי בצה"ל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
רכבים לבנים..

חבר יקר!!

זאת הפעם השניה שאתה מפרסם תמונות אישיות שלי מהשירשור שלי ללא אישור.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

לתשומת לב:

בשירשורי תמונות מהעבר יש להקפיד שלא לפגוע בזכויות יוצרים.

מי שחושב שנפגע מתבקש לפנות למנהלים בה"פ והתמונות יימחקו. מהשירשור הזה נמחקו ההודעות של erez a.

בני, מנהל הפורום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...