Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אחרי זמן רב אצל סוכן החלטתי לעבור לביטוח ישיר.

רציתי לשמוע חוות דעת על הביטוח, יותר מעניין אותי צורת הטיפול שלהם אם קורה משהו.

תודה מראש.

פורסם

דיברנו על זה כאן מספר פעמים, אני יודע להגיד לך על עצמי מהניסיון שלי איתם שהם בסדר.

דפקו לי את האוטו וחברת הביטוח של הרכב הפוגע ניסו לשחק איתי משחקים. אני בישיר והם טיפלו בהכל. הייתה לי איתם פעם אחת בעיה של תשלומים וגם אז מייל אחד והכל הסתדר.

שווה בדיקה, בהרבה מקרים גם מבחינת המחיר הם אטראקטיביים.

כמו שיכור מסתובב......:wink:

פורסם

אצלם עם שני הרכבים כבר יותר מ-10 שנים.

תמיד כשהיתה בעיה הם טיפלו במהירות וביעילות. כולל עזרה גדולה בתביעה נגד נוכל צד ג' מהיעוץ המשפטי שלהם, למרות שלא הגיעה לי לפי תנאי הפוליסה (הרכב הספציפי היה מבוטח בצד ג' בלבד). הבחורה שם היתה מטלפנת אלי על בסיס קבוע , מדריכה אותי איך לפעול ומתעניינת , עד שהגיע הצ'ק מאותו נבל. (אחרי הוצל"פ וטרטורים, אבל שילם בסוף)

למזלי (טפו,טפו,טפו,מלח,שום) לא היו בעיות בסכומים גדולים, כמו טוטל-לוסט או גניבה, אז לא יודע איך הם מתנהגים במקרים כאלה.

(יש להניח,שכמו כל החברות,גם אלו שמיוצגות ע"י סוכנים, הם הופכים ליותר חשדנים ופחות נחמדים כשהם צריכים לרשום צ'ק שמן)

בסה"כ, שלא כמו אצל סוכן יש לך שירות 24/7 ותמיד אתה יכול לשוחח עם נציג, שזה בשביל לחוץ כמוני, יתרון גדול.

אין "הסוכן בחו"ל","הסוכן חולה" הוא יהיה מחר/בשבוע הבא/ברח לנפאל עם הפרמיות.

השירות גרירה/שירותי דרך IN HOUSE שלהם פשוט מעולה. (נקראים "דרכים") בתור אחד שהשתמש בכל שירותי הגרירה המוצעים בארץ (מה לעשות, נוסע על טרנטות כל השנים:oops: ) הם הכי יעילים ומהירים.

שים לב שלפי "מחשבון ביטוח חובה" הם אף פעם לא הכי זולים.

לי זה לא כ"כ משנה- איך אמרה הסיסמה שלהם פעם: "באתי בגלל המחיר...."

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אני עם ביטוח ישיר כבר 7 שנים, תמיד שירות מצוין, זריז ויעיל.

אמרו לי "חכה חכה שתהיה לך תאונה" - אז לצערי היו שתיים כאלה, אחת באשמתי, הטיפול היה ללא רבב, הכסף נכנס לחשבון תוך ימים ספורים, רכב חלופי סופק כפי שהתחייבו והמחלקה המשפטית שלהם עשתה יופי של עבודה.

אני ממליץ בחום.

• תוכן חדש...