Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות לקנות את הסאב JL Audio 12W6v2-D4 ללא תיבה במחיר של 1000 ש"ח (זה יד שנייה אבל הוא חדש מהקופסא).

האם כדאי לקנות במחיר הזה?,איך איכות הסאב?,ואיזה מגבר וקומפוננטים ילכו טוב יחד עם הסאב הזה?

תודה מראש.

פורסם

בוא תשמע אותו במפגש ביום שבת.

אם אהבת תחטוף, מחיר זנות.

קח בחשבון שההגברה האופטימלית היא 600rms.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בעייתי לי שבתות כי אני שומר.

יש לי שאלה אלייך,הקומפוננטים האלה שרשמתי תגובה מעל ראיתי בEbay במחיר של 350$ השאלה האם זה ביטחוני לקנות מEbay כי יכול להיות שפתאום יביאו לי משהו מקולקל או מזוייף? האם זה בטוח?

פורסם

1.הסאב לטעמי הטוב ביותר של JL

2.הקומפוננט מהסידרה הגבוהה ביותר של JL

3.כול העולם קונה ב-EBAY

חפש Top-rated seller

עם פידבק גבוהה ,רק דע לך שבכול אופן אתה מקבל מוצר ללא אחריות

וישנם מוצרים שלא תמיד משתלם לרכוש ב-EBAY.

פורסם

ממש לא כולם אוהבים את הבובה הזאת. סאב כמו פטיש. מדויק,מהיר ויבש. אני אוהב אותו אישית. רק שיש לי דגם הראשון שלהם

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
בעייתי לי שבתות כי אני שומר.

יש לי שאלה אלייך,הקומפוננטים האלה שרשמתי תגובה מעל ראיתי בEbay במחיר של 350$ השאלה האם זה ביטחוני לקנות מEbay כי יכול להיות שפתאום יביאו לי משהו מקולקל או מזוייף? האם זה בטוח?

איפה את גר? אין לי בעיה להיפגש איתך ולהשמיע לך אותו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
איפה את גר? אין לי בעיה להיפגש איתך ולהשמיע לך אותו.

אני גר בנתניה, דיי קרוב לתחנה המרכזית שם.

פורסם
ממש לא כולם אוהבים את הבובה הזאת. סאב כמו פטיש. מדויק,מהיר ויבש. אני אוהב אותו אישית. רק שיש לי דגם הראשון שלהם

כבר כתבתי פעם או פעמיים בפורום, הרוב המוחלט שם את הסאב הזה בתיבה אטומה שם הוא בהחלט מקיים את מה שכתבת.

שים אותו בפורטד והוא מקבל עומק ואפילו לא מתבייש לרדת נמוך ועוד שלי 10. ועוצמתי מאוד.

הכי כיף שהוא לא מאבד מהדיוק המושלם שלו.

פורסם
אני גר בנתניה, דיי קרוב לתחנה המרכזית שם.

אם אתה מגיע לאיזור כ"ס - הוד השרון דבר איתי נשמיע לך אותו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כבר כתבתי פעם או פעמיים בפורום, הרוב המוחלט שם את הסאב הזה בתיבה אטומה שם הוא בהחלט מקיים את מה שכתבת.

שים אותו בפורטד והוא מקבל עומק ואפילו לא מתבייש לרדת נמוך ועוד שלי 10. ועוצמתי מאוד.

כל אחד מה שהוא אוהב. אני לא אוהב כאשר סאב נמוך מדי לכן הוא בתיבה אטומה,אבל הדיוק יובש אני כן אוהב. כל מה ששמעתי בפורטד לדעתי נמרח מדי. הכל עניין למה אתה מתחבר יותר

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
אם אתה מגיע לאיזור כ"ס - הוד השרון דבר איתי נשמיע לך אותו.

תודה רבה אחי, אני אהיה איתך בקשר אני אבוא לאחד המפגשים ואשמע אותו.

פורסם

כל אחד מה שהוא אוהב. אני לא אוהב כאשר סאב נמוך מדי לכן הוא בתיבה אטומה,אבל הדיוק יובש אני כן אוהב. כל מה ששמעתי בפורטד לדעתי נמרח מדי. הכל עניין למה אתה מתחבר יותר

אחד הסאבים המוצלחים ששמעתי ושנמצא אצל מור.

ממליץ לך לשדך לסאב מגבר כפול בכוחו לשליטה טובה יותר. אצל מור מוגבר על ידי מונו JL1000/1

והתוצאה פשוט מרשימה.

ליאור

פורסם

אתה חייב לנסות כדי להבין.. אני גם לא אוהב את הירידה של הסאבים נמוך והמריחות האלו, אבל בגלל שהw6 כלכך מהיר ומדוייק התיבת פורטד נותנת לו ממש טיפה שחרור רסן, לא ברמה שתרגיש מריחות ועדיין שומרת על דיוק. זה אני אומר מנסיון על שלי, יכול להיות שבגודל 12 זה יהיה קצת אחרת אבל לדעתי שווה לך לנסות, בהחלט מפתיע הן בדיוק והן בעוצמה שלו.

גם אחרי תקופה שהוא אצלי התחלתי להוריד קצת במינון של העוצמה (היה כיף לעבור מטרנטה לאחד כזה אז דיי הפרזתי) והוא גם משתלב מעולה.

פורסם
אחד הסאבים המוצלחים ששמעתי ושנמצא אצל מור.

ממליץ לך לשדך לסאב מגבר כפול בכוחו לשליטה טובה יותר. אצל מור מוגבר על ידי מונו JL1000/1

והתוצאה פשוט מרשימה.

ליאור

אני מחפש מגבר אחד שיהיה מסוגל להגביר לי את הסאב - JL 12W6v2-D4 ואת הקומפוננט- JL Audio ZR650-CSi...מה יותר ישתלם או יהיה יותר איכותי?

• תוכן חדש...