Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בדגם האוטומטי, 1.4 ליטר, שנת 2012.

אשמח לשמוע את דעתכם על הרכב (מבחינת ביצועים, צריכת דלק, בטיחות ואם אפשר, אז בהשוואה למתחרות באותה קטגוריה).

תודה!

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

הייתי עם האוטו 5 אלף קילומטר בהשכרה קיבלתי את האוטו חדש

האורות בסלון צהוב כתום ממש מעצבן אותי לפחות, כל הכפתורים מרגישים זול ולא איכותי מנוע שממש זולל דלק

גיר עם שתי מצבי נסיעה או לא נוסע או 6 אלף טורים ורעש מגעיל מהמנוע

יציבות לא רעה יחסית לקטגוריה

מרווח לא רע בכלל, ממש אבל ממש לא נוח.

הייתי ממליץ על פונטו אוו שעדיפה אליה מכל הבחינות קיה ריו גם אופציה ממש טובה

I20 גם אופציה מצויינת כמו גם סוזוקי סוויפט

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

האמת שעשינו עליו נסיעת מבחן.

לא ראיתי בעייה עם האורות שהפריעה לי, וגם האוטו סחב בצורה בסדר גמור (במיוחד ביחס לאחרות בקטגוריה).

מאוד אהבתי את היציבות שלו על הכביש.

מבחינת הדלק, הבנתי שהיא עושה 13 ק"מ לליטר בממוצע. לדעתי זה נתון סביר למנוע 1.4 (במיוחד שמדובר אצלנו על כל העליות של ירושלים, ואז מנוע 1.2 ישתה אותה כמות של דלק אם לא יותר בגלל המאמץ).

I20 נמצאת על הכביש בלי סוף מטעם חברות הליסינג, ולכן אנחנו לא מעוניינים.

אשמח לקבל דעות נוספות.

פורסם

לי יש את הקורסה הידנית (שגם מגיעה ברמת אבזור נמוכה יותר, כלומר זה לא Enjoy) כבר חודש וחצי. הרכב בעל מנוע זהה ותיבה ידנית 5 הילוכים. המונע לדעתי בהחלט זריז ביחס לשאר המתחרות בקטגוריה. לדעתי הרכב מרגיש איכותי (זאת לא מרצדס כן? שיהיה ברור) וכיף לנסוע בו. יחד עם זאת, כשעשיתי את נסיעת המבחן יצא לי גם לנסוע על האוטומטית, והתיבה לדעתי בהחלט מסרסת במקצת את המנוע. כל חבילת ההנעה מרגישה הרבה יותר טוב בדגם הידני. בכל מקרה, אם אתה הולך על הרכב הזה אני ממליץ להוסיף את מערכת המולטימדיה, שמשתלבת מעולה ברכב. איכות ההרכבה שלה (בארץ, מן הסתם) מצוינת והיא מאוד תורמת להנאה שלי מהרכב.

ועכשיו להסתייגות - אני קניתי את שלי במבצע הסתדרות המורים, ולכן יצא ששילמתי עליה רק קצת יותר ממה שהייתי משלם על המתחרות שלה מתחתית הקטגוריה של הסופר-מיני הידניות. זה נראה לי הגיוני ומשתלם לשלם עוד קצת על מנת לקבל מנוע עדיף בהרבה (לדעתי). אם אתה שוקל את הגרסה האוטומטית, לעומת זאת, יכול להיות שהמצב שונה. המחיר הרגיל שלה הוא בסביבות ה-100K שקלים. סביב המחיר הזה יש לדעתי אופציות טובות יותר - בעיקר הרנו קילאו והפיג'ו 207 שנמכרות אפילו בפחות (כל אחת והמבצעים/מחירים שלה) ומציעות שתיהן מנוע 1.6 ליטר עם (בסביבות) 120 כ"ס. אם אתה יכול לקנות את הקורסה במבצע משתלם במיוחד אז תשכח ממה שאני אומר כאן, אבל אם מדובר על המחיר הקטלוגי או קצת פחות, אני חושב שיש אופציות טובות יותר.

פורסם
לי יש את הקורסה הידנית (שגם מגיעה ברמת אבזור נמוכה יותר, כלומר זה לא Enjoy) כבר חודש וחצי. הרכב בעל מנוע זהה ותיבה ידנית 5 הילוכים. המונע לדעתי בהחלט זריז ביחס לשאר המתחרות בקטגוריה. לדעתי הרכב מרגיש איכותי (זאת לא מרצדס כן? שיהיה ברור) וכיף לנסוע בו. יחד עם זאת, כשעשיתי את נסיעת המבחן יצא לי גם לנסוע על האוטומטית, והתיבה לדעתי בהחלט מסרסת במקצת את המנוע. כל חבילת ההנעה מרגישה הרבה יותר טוב בדגם הידני. בכל מקרה, אם אתה הולך על הרכב הזה אני ממליץ להוסיף את מערכת המולטימדיה, שמשתלבת מעולה ברכב. איכות ההרכבה שלה (בארץ, מן הסתם) מצוינת והיא מאוד תורמת להנאה שלי מהרכב.

ועכשיו להסתייגות - אני קניתי את שלי במבצע הסתדרות המורים, ולכן יצא ששילמתי עליה רק קצת יותר ממה שהייתי משלם על המתחרות שלה מתחתית הקטגוריה של הסופר-מיני הידניות. זה נראה לי הגיוני ומשתלם לשלם עוד קצת על מנת לקבל מנוע עדיף בהרבה (לדעתי). אם אתה שוקל את הגרסה האוטומטית, לעומת זאת, יכול להיות שהמצב שונה. המחיר הרגיל שלה הוא בסביבות ה-100K שקלים. סביב המחיר הזה יש לדעתי אופציות טובות יותר - בעיקר הרנו קילאו והפיג'ו 207 שנמכרות אפילו בפחות (כל אחת והמבצעים/מחירים שלה) ומציעות שתיהן מנוע 1.6 ליטר עם (בסביבות) 120 כ"ס. אם אתה יכול לקנות את הקורסה במבצע משתלם במיוחד אז תשכח ממה שאני אומר כאן, אבל אם מדובר על המחיר הקטלוגי או קצת פחות, אני חושב שיש אופציות טובות יותר.

מדובר על איזור ה-98K כולל רישוי, בתוכנית מימון (מקדמה, תשלומים, ובסוף את היתרה).

פורסם

אם ככה לדעתי תבדוק בעיקר את הפג'ו 207 שנמכרת לאחרונה במבצעים במחירים של בין 85K-90K, וגם את הרנו קליאו שמחיר המחירון שלה כ-95K, אבל גם שם לדעתי יש בסיס למשא ומתן. שתיהן עם מנוע 1.6 ותיבה אוטומטית.

חוץ מזה יש גם את הטויוטה יאריס החדשה (אני לא מאוד אהבתי, אבל כל אחד וטעמו) ומכוניות נוספות במחירים שסביב הסכום הזה.

• תוכן חדש...