Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונות דרכים בצפירה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מצב באמת מעניין אך לדעתי צריך להיות מוגדר,למשל מותרת עצירה בשולים רק אם אפשר לעבור את הגדר כדי לא להסתכן מפגיעת רכב.

כמו כן מי שעומד לפני רמזור אדום מותר לצאת ולעמוד,נכון הדרך הכי בטוחה זה עצירה בשולים כשהרכב כולו מחוץ לכביש ואנחנו מעבר לגדר,אך אם לא יהיה משהו מוגדר יכולים להיות תאונות.

אני אישית לא עוצר באמצע הכביש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צריך להוציא חוק שאסור לעצור את הרכב על הכביש כדי לעמוד בצפירה, בטח שלא בכבישים בין עירוניים שהמהירויות שם גבוהות.

גם אם הרכב נעצר בשולי הכביש, למה לצאת ולעמוד בכביש כמו איזה פין בבאולינג, ואפילו בלי אפוד זוהר?

מי שזה חשוב לו, וזה צריך להיות חשוב לכולנו, יתכנן מראש את היום שלו כך שלא יהיה בנהיגה באותו זמן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפני מספר דקות אדם נדרס ונפצע באופן קשה בכביש 2,

בין שפיים לרשפון. :arrow:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דעתי בנושא היא שלא צריך להיות אלברט איינשטיין בשביל להבין שלעצור עצירת פתע לא משנה איפה על הכביש זה מסוכן.

גם לא צריך להיות אלברט איינשטיין בשביל להבין שבאחריותו של מי שעוצר לשים לב כי זה החיים שלו.

מאידך, אם אתה לא מפתיע אף אחד, ומישהו נכנס בך כי הוא לא שם לב, אין להאשים את מי שעצר ולדעתי זאת תאונת דרכים רגילה כי באותה מידה, אותו נהג פוגע היה יכול לנסוע ליד גן ילדים וילד שהיה חוצה במעבר חציה היה נהרג כי הוא לא שם לב.

אז בגדול, להיות חכם, אם עוצרים לעצור בהדרגה ולשים לב שאלה מאחורייך גם רואים שאתה עוצר(בשביל זה יש מראות), וכשיוצאים מהרכב לראות שלא נשקפת סכנה.

אם אתה לא עושה דבר מהדברים האלה, דארוויניזם לדעתי מקובל כאן.

אבל אחרי הכל, באחריותו של הנהג לתכנן שהוא לא יגיע בכלל לסיטואציה הזאת של לסכן את עצמו בשביל הצפירה, ועדיף שיהיה במקום נורמלי 5-10 דקות לפני הצפירה(לכולם יש שעון אני מאמין).

אנחנו מדינה מאוד בעייתית ויש כאן הרבה שנאה פנימית ופילוג, אז יום אחד לתת כבוד מינימלי לאותם אנשים שמזכירים לנו למה אנחנו פה.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

אני נמצא פה בבניין משה אביב קומה 40 ואני רואה את כל האזור , אנשים פשוט עצרו באמצע הכביש

זה פשוט מפגר , אתם רוצים לעצור לתת כבוד אבל למה באמצע הכביש ? , ואם יש ערבי מחיפה שלא ממש מעניין אותו יום הזיכרון והוא ממש לא מתכוון לעצור באמצע הכביש ופשוט ידהר לכיוון הרכב , מזה הטיפשות הזאת.

אתם רוצים לעצור בחייאת ראבק עופו לשוליים רחבים מספיק ותעצרו תעמדו ויופי עשיתם את שלכם , אני לא מסכים עם הקטע הזה , כאילו לעמוד 3 דקות שאולי 10 אחוז מהאנשים באמת מצליחים לדחוק הצידה את העבודה שלהם,הילדים,האישה, המאהבת ולא יודע עוד מה עובר לאנשים בראש ומצליחים לחשוב על החיילים שנפלו זה לא מצדיק עמידה באמצע הכביש זה פשוט מפגר ואם אני הייתי שוטר תיהיו בטוחים שאותם אנשים יקבלו דוח אזהרה .

פורסם

עם כול הכבוד לנדרסים צריך להכניס אותם לרשימת דרווין.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

נו ומישהו כאן רואה משהו פסול בתמונה הזאת? (זה אפילו בסדר שהנהג משאית שכנראה לא יהודי פשוט עצר וחיכה לכולם!)

אפילו נעצרו באמצע הכביש סמולרס את מי הם סיכנו? אם הם בצעו את זה בזהירות הראויה?

אם היית שוטר עכשיו היית נוסע באיילון דופק לכל אותם שלא תפסו מקום בשוליים דוח?

יש עוד דברים מעטים שמפרידים את האנושות המודרנית ממכונות וזה אחד מהדברים לדעתי.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
מצחיק לראות את האטימות של האנשים בתגובות.

אחד מתלונן שהוא היה בכביש 1 בצפירה ואנשים לא עצרו כדי לעמוד. לעמוד על כביש 1.

אני מאוד מכבד את הצפירה ואני חושב שזהו טקס חשוב להיסטוריה שלנו, אבל אני לעולם לא אצא לכביש פתוח ואסכן את עצמי, זה פשוט אידיוטי.

נכון, ומצד שני כשרכב לפניי עוצר או מאט, אני עושה את אותה הפעולה בהתאם.

פורסם

אני על גלגל"צ

שם כבר בשתי דקות ל 1100 התריעו כי כדאי כבר לחנות בניחותא בשוליים , עדיין מסוכן אבל פחות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני עדיין לא מגובש בנושא, אבל לדעתי אין שום תחליף לתכנון מוקדם: כולם יודעים שיש צפירה ויודעים מתי ולדעתי צריך לתכנן את הנסיעה כך שבשעת הצפירה לא תימצאו בדרך בינעירונית. כפי שציינתי בשרשור המוקדש לכך, העצירה כל כביש בינעירוני מסוכנת ולא משנה אם עצרת במתינות או בפתאומיות, על הנתיב או לידו ואפילו על השוליים במרחק של 10 מטר מהכביש - זה מסוכן לך וזה מסוכן לנהג שיסטה מנתיבו ויפגע בך.

לגבי מה עושים במקרה שכן נמצאים בכביש בינעירוני בזמן הצפירה אני לא בטוח (טרם נועצתי באנשי מקצוע) אבל לדעתי נראה כי זה לא שווה את הסיכון.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אם אין שכל אין דאגות, זה כל מה שיש לי להגיד - אתמול בערב הצפירה תפסה אותי בנהיגה, עצרתי בצורה רגועה ויצאתי מהרכב, אם הייתי על הכביש המהיר לא הייתי יוצא מהרכב וספק אם הייתי עוצר - האם זה אומר שאני לא מכבד את יום הזיכרון? למה כי זה שכולם יראו שעמדתי מעיד על משהו? אתמול בערב ראיתי רכב שעוצר בחריקת בלמים והנהג קופץ החוצה כאילו שמי שלא יעמוד בצפירה דינו למות!

סך הכל מדובר בדקה מתוך יום, וביום מתוך שנה ובשנה מתוך חיים. מי שבאמת מכבד את הנופלים יכבד אותם בחייו ולא בעמידה בצפירה! מי שטיפש מספיק לסכן את חייו בשביל שיראו שהוא עמד - כאמור, אין שכל אין דאגות...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...