Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה עצוב זה שאנשים מריצים דאחקות במקום לשים לב לזה שהבחור חטף דו"ח על כלום . כל אחד יכול ליפול על דבר כזה .לנסוע בשמאלי בשביל לעקוף ולשכוח לעבור לימני , כל יום אני סופר לפחות 100 כאלה ואני לא שמעתי מעולם על אחד מהם שחטף דוח על זה. ואיך השוטר קבע שהוא נסע הרבה מדי על השמאלי ?הוא עקב אחריו ? אגב, מה זה יותר מדי זמן בנתיב ?

-כן כן ,החק אומר רק לצורך עקיפה אבל כמה אחרי העקיפה מותר להמשיך מישהו הגדיר ? השוטר קבע את זה על דעתו .

העיקר שהצביעות חוגגת . היום זה הוא מחר אתם .

מאחל לך הצלחה , במקומך גם הייתי מתייעץ עם עורך דין . אל תוותר לא על הנקודות ולא על הדוח.

נ.ב זה לא הפורום היחיד שנותן תשובות (כשלא עסוקים בסטנדאפ) פשוט תחפש בגוגל .

בהצלחה ,מקווה שתצא זכאי מהעניין.

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

פורסם
איזה עצוב זה שאנשים מריצים דאחקות במקום לשים לב לזה שהבחור חטף דו"ח על כלום . כל אחד יכול ליפול על דבר כזה .לנסוע בשמאלי בשביל לעקוף ולשכוח לעבור לימני , כל יום אני סופר לפחות 100 כאלה ואני לא שמעתי מעולם על אחד מהם שחטף דוח על זה. ואיך השוטר קבע שהוא נסע הרבה מדי על השמאלי ?הוא עקב אחריו ? אגב, מה זה יותר מדי זמן בנתיב ?

-כן כן ,החק אומר רק לצורך עקיפה אבל כמה אחרי העקיפה מותר להמשיך מישהו הגדיר ? השוטר קבע את זה על דעתו .

העיקר שהצביעות חוגגת . היום זה הוא מחר אתם .

מאחל לך הצלחה , במקומך גם הייתי מתייעץ עם עורך דין . אל תוותר לא על הנקודות ולא על הדוח.

נ.ב זה לא הפורום היחיד שנותן תשובות (כשלא עסוקים בסטנדאפ) פשוט תחפש בגוגל .

בהצלחה ,מקווה שתצא זכאי מהעניין.

על כלום ?!? אוהו אתה אפילו לא מתאר לעצמך כמה נזק ומטרד גורם מי שאינו שומר על הימין.

להלן הכללים לביצוע עקיפה בשלבים:

1. חשוב פעמיים האם יש צורך אמיתי וממשי לצאת לעקיפה. וותר עליה, אם זה לא הכרחי.

2. בדוק היטב במראות שהעקיפה אפשרית.

3. אותת.

4. בדוק שוב במראות.

5. עבור שמאלה בהדרגה.

6. הוסף ולחץ על דוושת הדלק תוך שאתה מקפיד לא לעבור את המהירות המותרת (לפחות לא בהרבה). אם עברת אותה ובהרבה, כנראה שנכשלת בסעיף מס' 1. אם מצאת עצמך תקוע בצד שמאל עוקף שיירה של מכוניות מימין ללא אפשרות לחזור ימינה, גם נכשלת בסעיף מס' 1.

7. וודא כי עברת את הרכב הנעקף + מרחק נוסף.

8. הבט במראה המרכזית, הימנית, אותת ימינה, הבט שוב, וחזור בהדרגה ימינה.

מי שזה לא טבוע אצלו - בייחוד סעיף 8 לא מבין איך מבצעים עקיפה.

השואל הבהיר מפורשות שהוא פשוט נסע בשמאל ו"לא הפריע לאיש", ולא היה תוך כדי עקיפה או עמד לפנות שמאלה.

פורסם

....

.

(ותודה לדוד ארז)

די באמת ,פשוט תהיה אובייקטיבי , ותחשוב איך היית היית מרגיש לקבל דוח על זה .

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

פורסם
איזה עצוב זה שאנשים מריצים דאחקות במקום לשים לב לזה שהבחור חטף דו"ח על כלום . כל אחד יכול ליפול על דבר כזה .לנסוע בשמאלי בשביל לעקוף ולשכוח לעבור לימני , כל יום אני סופר לפחות 100 כאלה ואני לא שמעתי מעולם על אחד מהם שחטף דוח על זה.

פותח השרשור לא עקף, אלא ישב בנתיב השמאלי כשהכביש ריק מסיבה עלומה כלשהי.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
איזה עצוב זה שאנשים מריצים דאחקות במקום לשים לב לזה שהבחור חטף דו"ח על כלום . כל אחד יכול ליפול על דבר כזה .לנסוע בשמאלי בשביל לעקוף ולשכוח לעבור לימני , כל יום אני סופר לפחות 100 כאלה ואני לא שמעתי מעולם על אחד מהם שחטף דוח על זה.

גם אני סופר כל יום 100 כאלה ואני מקווה שכל אחד מהם יקבל דו"ח. מה זה בדיוק "לשכוח לעבור לימני"?

לעצור באדום הם שוכחים? את הדרך לבית שלהם הם שוכחים? לא? אז איזה סיבה הגיונית יש לשכוח לעוף חזרה ימינה?

V5

• תוכן חדש...