Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברים,ברשותי שברולט אופטרה האצב'ק.

רציתי להתייעץ איתכם לגבי בעיית חשמל מציקה שיש לי ברכב ,הבעיה היא מתחלקת לכמה חלקים :

1. אורות הקוסולה של המזגן נשרפות לאחר שבוע ימים ,כאשר החלפתי אותם בלד עם נגד הם שרדו שלושה ימים

2.אורות חניה (ליבון ) נשרפות לאחר חודש,כנ"ל גם אורות חניה מסוג לד

3.אור ברקס בפס שמאל נשרף תמידי כל מספר חודשים , מדובר על אור הברקס החדש , בנורה הזאת יש שני סלילים,עבה ודק . משום מה נשרף תמיד רק העבה(שמאיר כאשר יוניט הברקס בפעולה )

רציתי לדעת ממה דבר כזה יכול לנבואה , המצבר חדש כנ"ל האלטרנטור .

האומנם יש לי ברכב מערכת(סאונד) מאוד חזקה,אך כולה מגובה על ידי שני קבלים איכותיים מאוד.

יפני זה הכי אחי

פורסם

הייתי חושד באחת משתי תקלות אפשריות:

1. נורות סיניות זולות.

2. תקלה באלטרנטור. בדוק את מתח הטעינה של האלטרנטור.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...