Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הרבה זמן יש לי אבדן מים איטי מאד. לאחרונה בתיקון האחרון כשהרמנו את המנוע ראינו שאריות טפטוף על צנרת בתחתי הרכב באזור הגיר.

המכונאי הסביר שמדובר בנזילה מפקק המנוע - היה מנוע מפירוק והראה לי מי המיקום ושצריך לפרק גיר כדי להגיע לפקק ולהחליפו.

פעם ראשונה שאני נתקל בתופעה הזאת האמת. והפקק נראה די קבוע במנוע שהראה לא משו להחלפה האמת.

הייתי שמח אם מישו שמבין יכול מעט להסביר יותר.

אגב המחיר המבוקש הוא 500 ש"ח עבודה + מחיר חלק. - סביר?

תודה

אגב, הרכב הוא סקודה אוקטביה 2006

• ספונסר פורום
פורסם

אם המחיר הזה כולל פירוק של הגיר אז המחיר זול מאוד (אפילו חשוד הייתי אומר).

אני הייתי קו]ץ לחוות דעת שנייה אצל מוסך רון שמתמחה ברכבי הקונצרן ומאוד מומלץ פה בפורום.

פורסם

המכונאי הזה אמר שזה המחיר אם אני יהיה איתו לעזור. - במקום פועל.

כך אני מציגי לומד קצת על הרכב והוא חוסך עזרה.

הענין שאני לא מכיר תופעה כזאת פעם ראשונה שאני שומע עליה ורציתי לשמוע פרטים.

אם האבחון בלתי סביר כמובן שאקפוץ למוסך רון לחוו"ד. אבל מאחר ובגדול נשמע אבחון הגיוני לאחר הסבריו

אז חבל להטריח אחרים ללא טעם.

פורסם
המכונאי הזה אמר שזה המחיר אם אני יהיה איתו לעזור. - במקום פועל.

כך אני מציגי לומד קצת על הרכב והוא חוסך עזרה.

הענין שאני לא מכיר תופעה כזאת פעם ראשונה שאני שומע עליה ורציתי לשמוע פרטים.

אם האבחון בלתי סביר כמובן שאקפוץ למוסך רון לחוו"ד. אבל מאחר ובגדול נשמע אבחון הגיוני לאחר הסבריו

אז חבל להטריח אחרים ללא טעם.

עם כל היופי שבללמוד, מוסך ביקש מלקוח להיות הפועל שלו? כמה לא מקצועי זה. שלא נדבר על זה שאתה לא מבוטח כעובד שלו, לא מילאת שום טופס 101 ולא כלום. אתה פשוט לא עובד שם ואתה לא אמור להתעסק עם כלום. אני הייתי מקשיב לקודמי ונוסע למוסך רון המומלץ כל כך.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

הוא לא ביקש. אני מצידי שאלתי אם אני יכול להיות כי אני רוצה ללמוד.

הוא אמר שמצידו ישלח את הפועל נעבוד יחד והמחיר ירד.

• תוכן חדש...