Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את האוטו לפני יומיים האוטו היה כמו חדש מנוע יבש הכל טוב,היום נסעתי ברכב וקצת לחצתי לו בשני ושלישי,ופתאום האוטו נכבה והטורים התחילו להשתגע קצת. עצרתי בצד,בקיצור איכשהו מישהו שבא לעזור לי פתח את החוטים של הפלאגים שיושבי למעלה על המנוע (איפה שרשום מיצובישי) וראה שהפלאגים קצת עם טיפות שמן עליהם הצינורות האלה,ייבשנו אותם מהשמן,חיברנו אות בחזרה והמנוע הניע רגיל כמו חדש טורם יציבים מנוע נסע כמו שקנינו אותו,ללא בעיות,אך לאחר שתי דקות נסיעה,המנוע שום התחיל לגמגם וטורים להתבלבל,ושוב חזרתי על הפעולה חלילה,ייבשתי את הצינורות חיברתי שוב והסתדר וחזר הבעיה חלילה התקרתטו טיפלה משמן.

אני שואל מה יכולה להיות הבעיה? בעל הרכב דיברתי איתו מי שקנינו ממנו את האוטו הוא אמר אם לחצת לו בראשון שני אוזה קרה יכול להיות שזה חיישן מצערת הלך (הוא אמר את זה לפני שאמרתי לו מה הבעיה הוא שאל אותי עם לחצתי לאוטו בראשון שני.

ומצד שני אמר שאולי יכול להיות גומיות שם לא טובות וצריך להחליף איפה שהפלאגים,האוטו של אחי ואני חייב לסדר את זה מה זה יכול להיות מתחנן לעזרה? אני גם לא רוצה לקחת למוסך כי בדרך זה יקרה שוב לא רוצה להרוס את המנוע.אבל כשאני מייבש אותם זה מסתדר לכמה דקות.

מה יכולה להיות הבעיה וכמה אמור דבר כזה לעלות?

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

באיזורים שבהם מתחברים חוטי ההצתה יש אטמים מגומי מבפנים מהצד השני של מכסה השסתומים, זה מגיע בסט של אטם מכסה שסתומים יחד עם 4 גומיות, עלות בערך של 120-150 לחלופי.

עריכה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=422056

פורסם

זה מה שבדיוק המוסכניק אמר לי הוא אמר תוך חצי שעה אני מסדר את זה אבל הוא דורש 350שקל עם עבודה נישמע לי קצת יקר..

אין לי ברירה

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם
זה מה שבדיוק המוסכניק אמר לי הוא אמר תוך חצי שעה אני מסדר את זה אבל הוא דורש 350שקל עם עבודה נישמע לי קצת יקר..

אין לי ברירה

אני החלפתי אטם מכסה שסתומים במחיר זהה (350 שקל) אבל במוסך מורשה.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

אוקיי זה מרגיע אותי,כשאני יסדר את זה זה יהיה הכל תקין ללא בעיות נכון הכל יהיה טוב?

פורסם

העניין סודר ה בכלל היה צמה של חיישן שיושב על הדיסטרבוטור שהיה רופף והיה עושה ניתוקים במערכת הצתה,אבל על הדרך נעשו 4 פלאגים חדשים :p

• תוכן חדש...