Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. אני כמעט בטוח לגמרי שאני קונה ג'ימני, מאוד בקרוב. בכל מקרה, התחלתי לחשוב על שידרוגים. אני כולה בן 17 וממש מתחיל. לכן רציתי לדעת מה התוספות הבסיסיות ביותר שאני אזדקק אליהן בינתיים. אני מניח שבעקרון אלה צמגי שטח וקצת מיגון גחוני כדי שאני לא אפחד לפגוע באיזה אבן מאיימת. אני צודק?

איזה צמיגים הם צמיגים איכותיים, במידה שמתאימה לג'ימני מבלי צורך להגביה אותו או להתעסק עם החוק?

פורסם

היי. אני כמעט בטוח לגמרי שאני קונה ג'ימני, מאוד בקרוב. בכל מקרה, התחלתי לחשוב על שידרוגים. אני כולה בן 17 וממש מתחיל. לכן רציתי לדעת מה התוספות הבסיסיות ביותר שאני אזדקק אליהן בינתיים. אני מניח שבעקרון אלה צמגי שטח וקצת מיגון גחוני כדי שאני לא אפחד לפגוע באיזה אבן מאיימת. אני צודק?

איזה צמיגים הם צמיגים איכותיים, במידה שמתאימה לג'ימני מבלי צורך להגביה אותו או להתעסק עם החוק?

1. מיגון תחתון תיבת העברה + גיר + מיכל דלק + מיגון ביצה אחורי

2. אין טעם לצמיגי שטח מלא, מספיק צמיגי 50/50

3. לפני שאתה מנסה לנהוג בשטח עדיף שתעשה קורס נהיגת שטח כמו שיש באתר www.4x4.co.il

4. אל תיכנס אף פעם לבד לשטח

פורסם

לפני הכל רצוי שתצטייד במד לחץ אוויר ובציוד חילוץ בסיסי שזה אומר זוג רצועות גרירה ו-4 שאקלים.

בפרט ג'ימני צריך גם חיזוק לאוזני העיגון מאחורה ומקדימה כדי שיוכלו לשמש לריתום הרכב לרצועה וחילוץ בשטח, בלי להתלש ולהתעקם כמו במקור.

ואם הוא אוטומטי מהדגמים הישנים יותר של 2005 ומטה ואתה מתכוון לנסוע הרבה בשטח מומלץ שתרכיב לו קולר לגיר כדי שלא יתחמם.

לאחר מכן לג'ימני יש שוק שיפורים גדול וזול יחסית, הכל תלוי בדרגת הקושי ורמת הטיול שתעשה בו.

גם כמקורי הוא טוב בשטח, אבל מומלץ להחליף את הבולמים והקפיצים המקוריים המענישים במשופרים שיתנו יותר גובה ויותר נוחות.

מיגון לסרנים ולדלק אין צורך, אלא רק לטרנספר ואפשר גם לאוזני מוטות רדיוס וספי הרכב.

צמיגים טובים לשטח במידה המקורית הם מקסיס 8060.

כשתתחיל לטייל תוכל לדעת אם הוא מספק אותך כמו שהוא או שתרצה לשפר, הכל אפשרי.

זה רכב מיוחד ומהנה ואני לא אומר רק בגלל שיש לי אחד.

img1294kp.jpg

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...