Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

שאלה לאינסטלטורים שבינינו :

כמה אמורה לעלות החלפת מצוף במאגר מיים על הגג בביניין משותף 8 קומות?

המצוף לא סוגר את זרימת המיים, כשהמאגר מתמלא והמיים זורמים למטה. בקיצור, מערכת זהה למערכת שיש בכל מיכל שטיפה של אסלה, בקנה מידה של 1 ל 20.

תודה. גם המלצה לאינסטלטור שיכול לבצע עבודה זו תתקבל בברכה, זה בראשון לציון.

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

יש לך את ש.אל בחולון, מנדלסון עם סניפים בב"ש, חיפה, ירושלים וצריפין ועוד כמה שמחזיקים דברים כאלה כדי לקבל מחיר.

ההחלפה פשוטה וניתנת לעבודה עצמית (רוב הסיכויים שתצטרך לחתוך כמה ברגים חלודים אבל זה עדיין פשוט מאוד).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה, כתבתי מאיפה אני, מראשון.

אני יודע שזה לא סיפור גדול, אבל לא מתכוון להחליף בעצמי, כי אני לא יכול להוציא חשבונית לוועד הבית ( אני עצמי וועד הבית, אבל זה לא משנה).

וגם אין לי את הזמן הזה בשעות האור.

פורסם

תבדוק בש.אל בחולון (יושבים צמוד לאיווקו. אותה הכניסה). משם כל אינסטלטור יוכל להחליף לך את זה בחמש דקות).

פורסם

לגבי 5 דקות אני לא בטוח, כי צריך לרוקן את הבריכה, שיש בה כמה קוב מיים, ואז להכנס פנימה, שזה כייף מאוד קטן. ואחר כך להמתין עד שהבריכה מתמלאה מחדש, כדי לראות שהמצוף מתפקד. להערכתי מדובר בכשעתיים - שלוש לפחות.

פורסם

ברוב הבריכות שאני נתקלתי בהן יש פתח שירות מעל לשסתום הבריכה.

פורסם

עליתי לשם הבוקר, לא מצאתי שום פתח שרות. המצוף מורכב על קיר בטון וזהו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון-המצוף הוחלף ע"י אינסטלטור, היה כמובן צורך בריקון הבריכה. 750 ש"ח. קיבלתי גם הצעות מחיר גבוהות יותר.

זה הולך כך- פותחים את ברז הניקוז, ונותנים למיים לזרום. חוזרים אחרי שעתיים - שלוש.

מחליפים את המצוף.

אגב, למי שלא יודע - יש אפשרות להגיש לתאגיד המיים בקשה להכרה בצריכת מיים חריגה עקב נזילה. ואז הם מחשבים את זה לפי מחיר נמוך יותר לקוב, תוך התחשבות בצריכה ממוצעת בחודשים האחרונים.

• תוכן חדש...