Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממיר מתח לרכב .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קישקוש סיני !

אתה לא יכול לחבר לשקע המצית צרכן חשמלי של יותר מ-150-200 וואט וזה עדיין בהגזמה שלי.

האפשרות השנייה של חיבור תנינים למצבר הרכב לשם קבלת הספק גבוה יותר היא יותר סבירה אבל עדיין עם הכבלים המסכנים שמופיעים בתמונה בקישור הדבר נראה כאשלייה.

בכול מקרה אל תתאמץ למצוא מוצר שיכול לספק 1.4KW לשואב אבק ביתי מכיוון שזה לא אופציה מבלי לשדרג את מערכת החשמל של הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

תפנה לחברת אדוויס,הם נמצאים באיזור התעשיה של ראש העין ויש להם ממירים מקצועים ואנשים שידעו לתת לך תשובות מה מתאים למה...

פורסם
תפנה לחברת אדוויס,הם נמצאים באיזור התעשיה של ראש העין ויש להם ממירים מקצועים ואנשים שידעו לתת לך תשובות מה מתאים למה...

אין צורך להפנות את הבחור לחברת אדוויס מכיוון שבפורום הזה יש מספיק אנשים מקצועים בכדי לתת מענה לשאלה הפשוטה של הבחור.

פורסם

מסכים לגמרי עם מרק10.

הכי הרבה ובהגזמה 200 וואט.

רוצה ממיר מתח?

יודע מזה אל פסק של מחשב. אם יש כזה בבית והוא לא עובד, כנראה בגלל שהמצבר נהרס.

לפתוח אותו להוציא חוטים עבים פלוס מינוס לחבר למצבר והופה קיבלת ממיר מתח.

כמובן זה על קצה המזלג ויש עוד הרבה מה לבדוק מסביב.

אבל זה אפשרי.

פורסם

אני מבין שכולם פה מדברים בלי שום ניסיון!

אז ככה:

לי יש אחד של 300W ועובד מעולה! גם בצריכה של 250W (זה מה שניסיתי).

הזמנתי לחבר שלי אחד של 3000W והוא הפעיל עליו שואב אבק ועבד מעולה! אין לי מושג על סמך מה אתם מדברים ונותנים חוות דעת אני מדבר מניסיון.

המכשיר הפסיק לפעול אחרי 10 דקות כי יש לו הגנה למצבר אם הוא מזהה שהעוצמה יורדת אז הוא מפסיק אבל פשוט מדליקים את הרכב והאלטרנטור יחזיר את הכח וממשיכים להשתמש.

יש מושג שנקרא PEAK ששם אתה תראה כח כמעט כפול אבל זה למכשירים שבהפעלה צורכים כח גבוה לחצי שניה כמו שואב אבק ואז הוא מתייצב על הוואט שלו למשל:

בהפעלה הוא מתחיל עם 3000W ואחרי שניה יורד ל 1400W.

וזה מה שכתוב, אם אתה צריך לשואב של 1400W תיקח ממיר של 2000W וזה יעשה את העבודה.

אתה רק צריך לדעת שבמקרה של מצבר חלש בגלל ההגנה של המכשיר למצבר זה יעשה לך מידי פעם בעיות. הבעיה היא לא בממיר אלא במצבר.

בהצלחה

פורסם

300 וואט בסדר קבל מאיתנו עוד 100 וואט. מזה 300 וואט מחשב ?וגם לא.

3000 וואט ברכב שהוא לא מונע נשמע לי כדבר הכי מטומטם לעשות .

מקצר את חיי המצבר משמעותית.

אבל כול אחד ומה שהוא רוצה.

גילוי נאות, אמרת בלי ניסיון .

אבל בניתי (אם אפשר לקרוא לזה ככה) מאל פסק של מחשב ממיר מתח 300 וואט.

וכדרך אגב ממיר מתח אפילו של 1000 וואט אחד מקצועי וטוב, ושהוא באמת 1000 וואט .

עולה הרבה מאוד כסף.

פורסם
300 וואט בסדר קבל מאיתנו עוד 100 וואט. מזה 300 וואט מחשב ?וגם לא.

3000 וואט ברכב שהוא לא מונע נשמע לי כדבר הכי מטומטם לעשות .

מקצר את חיי המצבר משמעותית.

אבל כול אחד ומה שהוא רוצה.

גילוי נאות, אמרת בלי ניסיון .

אבל בניתי (אם אפשר לקרוא לזה ככה) מאל פסק של מחשב ממיר מתח 300 וואט.

וכדרך אגב ממיר מתח אפילו של 1000 וואט אחד מקצועי וטוב, ושהוא באמת 1000 וואט .

עולה הרבה מאוד כסף.

צודק. נניח שההספק הנצרך על-ידי שואב האבק הינו 1.5KW קרי הזרם שנצרך מהצבר עשוי להגיע גם ל-10 אמפר ויותר וזה באמת עלול לרוקן מהר מאוד את המצבר.

לא ממליץ לחבר ציוד סיני זול בעל הספק כזה למצבר הרכב.

פורסם

גם אם זה היה ציוד אמריקאי יקר עדיין הצריכה היתה גבוהה.

ברור שעדיף שהרכב יהיה מונע.

כל מה שדיברתי היה עם ציוד "סיני זול" אבל אין לי שום תלונה לסינים לבינתיים :-)

מחיר של ממיר מתח הוא בסביבות 1500 ש"ח לאחד של 3K. כמובן באיביי.

בארץ זה כמעט כפול.

פורסם

תודה לכל העוזרים כמובן שהתכוונתי שהחיבור הוא ישירות עם תנינים למצבר יש גם כבלים איכותיים שעולים בסביבות ה60$

לגבי כות ההספק ראיתי גם ממירי מתח שמגיעים ל 6000W 8000W וגם 12000W ויותר אבל זה כבר אני חושב מתאים למי שיש קראוון או רכב טיולים שצריך לחבר כמה מכשירי חשמל ביתיים.

האם ממיר מתח של 2000W יספיק או שעדיף לקנות 2500W או 3000W שיפעיל גם מכונת קיטור קטנה שצורכת 2300W? אמרו לי שתמיד עדיף טיפה יותר ממה שהמכשיר צורך ואם הרכב מונע לא תיהיה בעיה?

תודה לכולם על התשובות והידע על הנושא

http://www.ebay.com/itm/390189111396?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=car+inverter&_sacat=41980&_odkw=&_osacat=41980

• תוכן חדש...