Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לא מזמן קומפוננט של אודיופייל 16.03 לאחר שראיתי המלצות בפורום.

כאשר חיברתי אותם (ללא הכנסה לדלת) התנהגותם הייתה מוזרה,אסביר,

בווליום נמוך הם נשמעו מאוד נקים ונראה כי יש להם ווליום גבוהה אך כאשר הגעתי בערך לווליום ממוצע וטיפה פלוס הם פשוט לא ״סחבו״

כלומר,נמרחו כאילו הבאס היה חזק מידי .... הרמקול השני שהיה מחובר להשוואה היה מתוצרת fli רמקולים בינונים אך הם השמיעו סאונד הרבה יותר טוב מבחינת באס ולא נמרחו.

בתור השוואה אם רמקולי fli נמרחו בווליום של 34/33

והרמקולים ה״טובים״ נמרחו כבר ב 27.

נעזוב את זה שבסופו של תהליך די קצר (20דק) נשרף לי המגבר מה שרק גרם לי הרמת גבה בקשר אליהם אבל ניכה...

לגילוי הנאות, האודיופיל לא היה מחובר לדלת הרכב אלא הוחזק ביד בניגוד ל fil.

מה דעתכם? הגיוני שהרמקול דפוק? המגבר לקוי? הקרוס מקולקל(בדקתי את שניהם)

שניהם היו מחוברים למגבר...זכרונו לברכה...

תודה לעונים.

פורסם

לא בודקים יכולות של רמקול קומפוננט בפרי-אייר.

סביר להניח ששרפת את הרמקול במאמץ ואת המגבר על הדרך.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

פירוק הדלת לוקח זמן, גם עדין לא קניתי מגבר (חסרים לי עוד כ 20 הודעות עד שאוכל לפנות לכמה אנשים כאן).

אז נאלצתי לעשות מהירה כי מגבר היה מחובר אצל חבר.

לשמחתי החלקית עכשיו חבר קנה רמקול 6.5 סאונדסטריים וגם הוא נשמע זוועה,כך שזה באמת הצורה בה הוא מחובר.

כנראה מחר בערב לאחר הלימודים אוכל באמת לפרק את הדלתות ולמתוח כבלים להכנה למגבר.

על כלפנים נוצרה בעיה חדשה שהטויטרים גדולים מידי למיקום שלהם בדלת,

יש לי סיאט איביזה 07, יש לכם עצות בנוגע להרחוות החור או הדבקה מסויימת עם חומר מסויים, יש לי המון כלי עבודה, אשמח לתגובות ואעדכן בהקדם

• תוכן חדש...