Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שכתבתי בת'רד אחר,הפאביה שהייתה לי הושבתה בתאונה עצמית לפני שבועיים בערך.

הרכב עצמו הוגדר כטוטאל-לוסט ויירד מהכביש (לדברי הסוכן,והפחח) מה גם שנפתחו 2 כריות אוויר,ההגה נדחף קדימה אל הלוח שעונים (בקושי היה אפשר להוציא את המפתח..),ונמחץ חלק הגון מהמנוע.

לפי החוק אם התיקון עולה יותר מחצי מהמחירון אז הרכב מוגדר כאמור לעיל.

1) חבר טען שאני צריך ללכת למשרד הרישוי ולהשבית את הרכב,בנוסף גם תוחזר לי תוך 3 חודשים אגרת רישוי רכב (יש כ-5חודשים עד חידוש הרשיון),הסוכן ביטוח טוען שאני צריך לתת לו את הרשיון והוא מעביר לחברת הביטוח והם משביתים את הרכב.

זה משנה מי יעשה את זה? אני לא רוצה סתם לתת את רשיון הרכב ועם השאננות שלהם,ספק אם אקבל משהו בזמן סביר.

2) ביטוח חובה ומקיף - מכיוון שהיה לי היעדר תביעות ומעולם (ב3שנים האחרונות,וגם לפני כן) לא תבעתי אותם,אזי עכשיו אני מאבד את ההנחה הזו,וצפוי לי זימבור לא נעים בחידוש הביטוח המקיף - למישהו יש הערכה כמה זה אמור לעלות אקסטרה?

לדוגמה - בחידוש האחרון שנה שעברה שילמתי 2200 למקיף (נהג יחיד,גיל 30)

תשלום שווי הרכב - תוך כמה זמן אמורים לשלם חברת הביטוח את מחירון הרכב? הסוכן אומר שתוך 45יום "רגילים" ולא ימי עסקים,אך אני לא ממש נוטה להאמין לו (בלשון המעטה,הוא סה"כ סוכן וזה לא נראה לי ממש בידיו,או שביכולתו לזרז עניינים) ובכלל נראה שכל צד (חברת הביטוח,השמאי,חברת הביטוח של השמאי) מושך לכיוונו ומעכב את הנושא ככל האפשר :|

נ.ב - אמורים לשלם לי מחירון מלא,נכון? (66K) כי בתכלס אין על מה להוריד (ק"מ נמוך,יד ראשונה,בלי ליסינג\שעבודים-כלשהם וחרטא אחרת..)

לגבי הביטוחים עצמם - יצא שהביטוח חובה הוא אצל סוכנת מסוימת,והביטוח מקיף אצל הקיים - שאלתי את הסוכנת לגבי הרכב החדש והיא אמרה שאני סה"כ צריך לעדכן בעלות 40ש"ח ע"י סריקת רשיון הרכב על ידה ואין צורך בחידוש הביטוח עד שהוא לא יהיה תקף (סוף יוני)

לגבי המקיף נאמר לי שבגלל התאונה,כביכול הוא פג תוקף,אקבל החזר יחסי עד חידושו (אוגוסט) ועלי לחדש אותו עם קבלת הרכב החדש.

מה נכון ומה לא לגבי זה?

3) איך מוודאים שהרכב עצמו לא יעלה חזרה לכביש כלאחר תיקון כלשהו?אני ממש מודאג מהעובדה שרכב כזה לאחר תאונה שכזאת יינהג שוב ע"י מישהו או מישהי,ובכלל - חברת הביטוח כנראה צריכה להחזיר לעצמה את מה שהיא אמורה לשלם לי..:evil:

מצד שני - לפני שנה וחצי המאזדה 3 של אבי גם הושבתה (ביתשימושי לנסר ישנה עשתה U-TURN שמאלה חזק לכל הצד ימין של הרכב,במזל לא קרה לאבי כלום חוץ ממכות יבשות),הרכב פשוט היה מחוץ לכל רוחבו ממכסה המנוע ועד לתא מטען.

רב תודות לעוזרים באשר הם,אני פסדר (חוץ מדכאון קל,בכל זאת זה פרויקט לשמור על רכב שנה וחצי בלי תיקוני צבע\פחחות :D)וחוץ מזה ממש מצפה לרכש החדש (כמו שכתבתי בת'רד המקביל,אותו אוטו רק עם גג לבן,ובאבזור "ספורט" :))

מצ"ב מעט תמונות שצילמתי בבוקר התאונה.

אופיר.

2012-02-17 10.02.10.jpg

2012-02-17 10.02.19.jpg

2012-02-17 10.02.43.jpg

2012-02-17 10.02.34.jpg

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יותר מדי שאלות

בד"כ השמאי הוא שלוקח את הרשיון רכב ןמעביר אותו למשרד הרישוי אם מדובר באובדן גמור . אובדן להלכה הרכב יעלה עוד מעט כיד ראשונה מרופא אבל יירשם ברשיון כי עבר אובדן להלכה.

אתה צריך לקבל אצ כספך מהביטוח תוך 30 יום לאחר שכל המסמכים נמצאים בידי חברת הביטוח, קרי הערכת שמאי .

את שני הביטוחים חובה ומקיף תקפיא עד לקבלת הרכב החדש

אתה צריך לקבל מחירון מלא כלומר עם הקילומטרג' נמוך , תוספת , עם יד ראשונה , תוספת , תראה במחירון של יצחק בדיוק מה מגיע לך על פי הפרמטרים שהוא מציין שם..שמתאימים לרכב שלך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...