Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אם אני רוצה לעשות בדיקה של רכב לפני קניה (פונסטו ספייס 2005), מישהו מכיר מוסך אמין באיזור מודיעין שבו אפשר לעשות בדיקה (רצוי מוסמך לפיאט, אבל לא חובה).

תודה.

פורסם

שלום לך,

בתור תושב מודיעין שמחזיק בפונטו ספייס, אני לוקח את האוטו שלי רק למוסך שמשון ביהוד, נחשבים על ידי רבים כמומחים הכי טובים לפיאט. סה"כ 15 דקות נסיעה, יחברו לך את הרכב למחשב ויוכלו להגיד לך בדיוק מה המצב שלו, תיגש שם לחיים והוא יעזור לך. נמצא בדרך העצמאות, תבדוק באתר של פיאט מה בדיוק הכתובת.

אין לי שום קשר למוסך, סה"כ מטפל שם, באופן כללי יוצא לא זול לעשות שם טיפולים אבל זה לשיקולך. לבדיקה של לפני קנייה בטח ששווה לך לקחת.

בהצלחה.

פורסם
שלום לך,

בתור תושב מודיעין שמחזיק בפונטו ספייס, אני לוקח את האוטו שלי רק למוסך שמשון ביהוד, נחשבים על ידי רבים כמומחים הכי טובים לפיאט. סה"כ 15 דקות נסיעה, יחברו לך את הרכב למחשב ויוכלו להגיד לך בדיוק מה המצב שלו, תיגש שם לחיים והוא יעזור לך. נמצא בדרך העצמאות, תבדוק באתר של פיאט מה בדיוק הכתובת.

אין לי שום קשר למוסך, סה"כ מטפל שם, באופן כללי יוצא לא זול לעשות שם טיפולים אבל זה לשיקולך. לבדיקה של לפני קנייה בטח ששווה לך לקחת.

בהצלחה.

אגב, היית ממליץ על בדיקה במוסך שמשון במקום בדיקה במכון רכב שמוציאים גם תדפיס?

פורסם

בתור תושב מודיעין לשעבר אני יכול להגיד כי עד לפני 4 שנים שני המוסכים בצומת שילת לא היו ממש מומלצים, אם זה השתנה אינני יודע אך עדיין הייתי ממליץ על מוסכים מחוץ למודיעין וזאת כי ישנם הרבה יותר מוסכים לבחירה.

פורסם
אגב, היית ממליץ על בדיקה במוסך שמשון במקום בדיקה במכון רכב שמוציאים גם תדפיס?

במקום לא, אלא בנוסף. כשקניתי את שלי, לקחתי לבדיקה במכון בירושלים ואחרי תוצאות הבדיקה החלטתי לקחת לבדיקה במוסך פיאט גם כן בירושלים כדי לבדוק מה עולה במחשב וגם כדי להעריך עלויות טיפולים/תיקונים שנדרשו.

אני לא יודע אם במוסך שמשון יכולים לבדוק למשל פגיעה בשאסי לכן עדיף לבדוק במכון שזה יעודו ואם אתה סגור על האוטו אבל רוצה חותמת ממי שמבין ברכב הספציפי הזה אז קח לשמשון ביהוד.

אגב, אתה יכול גם להתקשר למוסך שמשון, לבקש את חיים ולהתיעץ איתו, הוא עוזר גם בטלפון. אתה יכול גם להיעזר בפורום מועדון פיאט, מאוד נחמדים החבר'ה שם.

אני יודע שזה קצת לוגיסטיקה אבל תבדוק אם יש אולי מכון בדיקה ביהוד ואז זה חוסך קצת מהבלאגן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אוקיי, תודה.

מישהו יודע אם במכון שמשון יש יכולת לבדוק גיר, שאסי ומנוע (ברמה של מכון לבדיקת רכב)?

בנוסף, אתם יכולים להמליץ על מכון לבדיקת רכב ביהוד?

• תוכן חדש...