Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

באק קיט (חצאיות)

Shouliko
שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני לא ידוע אם זה הפורום המתאים..

הבנתי שעלות של חצאיות בארץ יכולה להתחיל ב 1000 שקל ולהגיע גם ל5000 ויותר.

איפה אפשר לעשות חצאית באזור המרכז,מה פחות או יותר העליות ולכמה זמן זה באמת יחזיק על האוטו ?

אני שוקל לעשות חצאית לשברולט קוואליר 99'.

כדאי ? יש מישהו שמכיר דגם כזה שעשה חצאית?.

תודה :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מדבר מצד אחד על מושג שלא שמעתי עליו בחיים (באק קיט) ומצד שני מדבר על חצאיות אבל לא לגמרי מובן.

1. אנא הסבר מה זה באק קיט

2. כשאתה רושם חצאיות, אתה מתכוון לפגוש קידמי,אחורי וזוג חצאיות לצדי הרכב או רק לזוג לצדי הרכב?

וכדי להסביר את עצמי קצת יותר טוב, אתה מעוניין בבודי קיט מלא או רק חצאיות נטו?

כמו כן יש בניה עצמית מפיבר גלאס שהיא פחות איכותית (וכמובן זולה משמעותית) ויש מפלסטיק שמיותר ע"י סדנאות בעלות שם עולמי (מן הסתם יותר יקר)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מדבר מצד אחד על מושג שלא שמעתי עליו בחיים (באק קיט) ומצד שני מדבר על חצאיות אבל לא לגמרי מובן.

1. אנא הסבר מה זה באק קיט

2. כשאתה רושם חצאיות, אתה מתכוון לפגוש קידמי,אחורי וזוג חצאיות לצדי הרכב או רק לזוג לצדי הרכב?

וכדי להסביר את עצמי קצת יותר טוב, אתה מעוניין בבודי קיט מלא או רק חצאיות נטו?

כמו כן יש בניה עצמית מפיבר גלאס שהיא פחות איכותית (וכמובן זולה משמעותית) ויש מפלסטיק שמיותר ע"י סדנאות בעלות שם עולמי (מן הסתם יותר יקר)

אני מתכוון לבודי קיט,סליחה על ההטעיה.

2.אני מתכוון לסט מלא של קדימה אחורה וצדדים

אני רוצה לדעת מה ההבדל בין חצאית לבין בודי קיט,מה ההבדלים במחיר ובצורה בניהם בערך?

תודה :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...