Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנהגת חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלי הוציאה רישיון והיא מעוניינית לקנות רכב.

רוב הנסיעות שלה הם משולבות, ז"א גם בעיר וגם בחוץ.

קיבלתי הצעה ללאנטיס 98 1.6 עם קילומטרז' גבוה מאוד אבל המנוע עבר אוברול כולל שלפי מה שהבנתי המנוע הוא כמו חדש.

האוטו באמת נוסע טוב ובעל הרכב (מוסכניק) נותן עליו אחריות לשנה על המנוע והגיר.

ההתלבטות היא בין הלאנטיס הזאת לבין אוטו קטן כמו סיריון שנת 2000 או שרייד באותו שנתון פחות או יותר.

על מה לדעתכם כדאי ללכת, מבחינת צריכת דלק, אמינות, חלפים, ביטוחים.

תודה מראש.

פורסם

כמה ק"מ הרכב גמע?

איזה יד הרכב?

מי הבעלים הקודמים?

האם הרכב עבר בדיקה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קח בחשבון שק״מ גבוה משפיע לא רק על המנוע אלא על כל מכלולי הרכב עד לרמת פרטים קטנים.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

למה לקנות רכב כזה?! חסר מאזדות? אל תשכח ש-280K ק"מ זה לא רק מנוע, יש עוד הרבה חלקים ברכב שמתבלים עם הזמן כמו שנאמר לפניי.

בקשר לסיריון, שרייד, כנראה זה רק אני אבל הרכבים האלה מאוד יקרים ביחס לתמורה שהם מציעים. בתקציבם ניתן לרכוש פונטו ספייס שתיהיה צעירה יותר, יפה יותר, בטיחותית יותר, מאובזרת יותר וכו'...

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תוכן חדש...