Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז היום השקמנו ב5, שטפנו פנים, צחצחנו שיניים עם קפה שחור, בדקנו לחץ אוויר בתחנה הקרובה יחד עם עוד אספרסו כפול ביילו ויצאנו לדרך...

אז מה היה לנו היום? כבישים מדהימים שלא ידעתי שניתן למצוא כאלה בארץ, גולף GTI MK6, מגאן RS, קאיימן S, בוקסטר S, קאררה S שלצערנו נפרדנו ממנה מוקדם מדי עקב צמיג שנקרע, 911 טורבו שהצטרפה מאוחר יותר ואיטלקיה אמיצה אחת8)

לצערי אין תמונות של הטורבו ורק אחת שבאמת רואים את המגאן, מה גם שאני לא הכי צלם ועריכת צייר לא מועילה אבל אתם מבינים את הקטע. תהנו...

INB4- "אז מי לקחה? המגאן או הGTI?"

"המגאן האלה קקה"

"המגאן בטח הייתה לפני הGTI"

"שניהם קרקשות למה צילמת את ה911 טורבו?"

יאלה, מיצנו פה ואל תהפכו את זה לעוד שירשור בקרב הניצחי GTI מול RS:roll:

img1683k.jpg

img1691bm.jpg

img1694ol.jpg

img1704zv.jpg

img1706am.jpg

img1710r.jpg

img1718c.jpg

img1728ns.jpg

img1729j.jpg

img1730i.jpg

img1733g.jpg

img1737gg.jpg

img1746b.jpg

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

כמה עיזים...

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא מכיר את המקום הזה ספציפית, אבל אלו מאיתנו שכן טיילו וחרשו את הארץ, תתפלאו לקרוא שיש המון מקומות מדהימים. אולי קצת קשה להגיע לשם עם הרכב, אבל יש אם מחפשים טוב טוב.

נראה טיול מעניין, שמח שנהנתם. :mm_yeah:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה אמור לשנות את התמונה..?

אז נכון לאילן יש את השיגעונות והמוניטין שלו, תגידו עליו ועל המגזין האינטרנטי מה שתרצו ואולי אני שם את עצמי על הגרדום פה, אבל עד שבוע שעבר הייתי בדעה כמוכם בלי להכיר יותר מדי מתוך הסטיגמה הכוללת אבל אחרי שהוזמנתי לטיול גיליתי שסה"כ הוא בחור טוב ואחרי תקופה ארוכה שאני רודף אחרי אנשים כדי שנצא לטיול אני שמח שיש מישהו שמרים את הכפפה לטובת כל מי שרוצה להנות מהרכב שלו באמת...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תוכן חדש...