Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה מה שאני לא אוהב! אתה מכיר אותי?! דיברת איתי!? שאלת אותי?! למה סתם לבלבל במוח בלי לדעת!?

השרשור הזה ניפתח בשביל לשתף חברים על נושא אהוב משותף והוא ספורט מוטורי. בכל מה שכתבתי לא הזכרתי בשום מקום

"מסלולים", כי הייתי שם באופן פרטי עוד לפני שיצא לשם הקורס הראשון! על שאלות של עלות בכוונה אני לא עונה כי אני לא איש מכירות, וזה לא המטרה של השרשור הזה. מי שרוצה לדעת כמה יעלה קורס יכול לפנות ל"מסלולים" לאיש מכירות.

מאיפה לקחת את השטות של 20000 ש"ח לקורס?! הקורס בקפריסין עולה חצי מזה!

אני גם סקרן לדעת סדר גודל מחיר, והאם אפשר באמת להגיע לשם להנות בלי לעבור דרך מסלולים, האם יש להם שם רכבים להשכרה? כמה עולה מדריך? צריך להזמין מראש? האם זה כולל ביטוח? וכ"ו וכ"ו.

Peugeot 208 GTI 2016

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...