Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי טרנספורטר שנתT-4 2003

ויש לי דליפה קלה ממשאבת המים החשמלית

המוסכניק שלי הציע לי לבטל אותה מה אתם אומרים ?

ויש לי עוד בעיה מדי פעם נדלקת לי נורה כתומה זו (ראו תמונה ) ברצוני לדעת מה הסיבה ?

אציין שאין לי בעיה ב"ה עם הרכב ואין קשר בין 2 התקלות .

אודה על תשובתותיכם ויישר כח לכולם

לוח מחוונים.jpg

פורסם

האם משאבת המיים החשמלית אמורה להמשיך להזרים נוזל קירור למספר דקות לאחר כיבוי מנוע?

אם לא, מה תפקידה ומדוע היא קיימת בנוסף למשאבת המיים הרגילה?

פורסם

הסברים אפשריים יהיו:

The main VW water pump is gear- or belt-driven but, in many cars, a secondary electric water pump is used for improved flow and cooling.

In some instances it's used as auxiliary pump, to assist the main one.

In others it's used for after the engine is shut off, to help cool the head.

Many have long since seized or the switch has failed, and most owners in the UK will be blissfully unaware as it doesn't appeared to be needed in the UK climate. I've never heard mine running and haven't got around to testing it yet.

Still as long as it isn't leaking don't worry about it. .

• ספונסר פורום
פורסם

משאבת הסיחרור נחוצה לפעולה תקינה של מערכת הקרור ,בשום אופן אל תבטל אותה .

המשאבה בטרנספורטר מבצעת סיחרור נוזל לאחר כיבוי מנוע כדי למנוע את העליה הטיבעית

והמהירה בחום ראש המנוע לאחר כיבוי הרכב (בגלל הפסקת הסיחרור של המשאבה המכנית)

ברכבים שבהם המשאבה מבוטלת נוצרים כיסי אויר במערכת הקרור שגורמים לעליה בחום המנוע

וללחץ במערכת הקרור .

אנחנו במוסך ביצענו יבוא של משאבות מקוריות כאלו ויש לנו עליהם מחיר מצויין אם אתה מעוניין .

הנורה השניה מצביעה על הצורך בהחלפת רפידות בלמים ,זה יכול להיות אחוריות או קדמיות .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...