Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברור לי שמדובר בנושא טחון, אבל זמני אינו בידי (עו"ד צפוף לו"ז אנוכי) ואין לי את היכולת לבצע מחקרים בפורום זה ואחרים, ולכן אודה מאוד על עזרתכם!

מחירי הדלק עולים שוב בצורה מטורפת את זה אתם כבר יודעים, והגולף שלנו משנת 2000 סובלת מצריכת דלק גבוהה.

אנחנו מחפשים רכב משפחתי (יש ילד 1 בן שנתיים והשני בדרך) אוטומטי מרווח כמה שאפשר עם בגאז' גדול, חסכוני בדלק!!! לא פחות מ 1:12 אם אפשר.

אמין, ושיהיו עלויות אחזקה נמוכות מאוד. ובסוף מה לעשות..בטיחותי כמה שניתן.

לא מחפש רכב מושלם..אבל זה מה שאני צריך..התקציב נע באזור ה 50K. מחפשים גם כיוון של מימון/תשלומים חודשיים, עדיין במסגרת התקציב הזה. לי אישית יש חולשה לסיטרואן/פיג'ו..אבל אני פתוח להכל למעשה.

אשמח להצעות ענייניות ומפורטות...

תודה מראש למסייעים במלאכה!

פורסם

אני מצליח לחשוב רק על שתי מכוניות משפחתיות, אוטומטיות, שעולות פחות מ-50 אלף ש"ח ועושות מינימום של 12 קילומטרים לליטר - רנו מגאן דיזל וסקודה אוקטביה דיזל.

כל שאר המשפחתיות הסטנדרטיות יגרדו את ה-12 קילומטרים לליטר מלמטה. אם תיסעו גם מחוץ לעיר ובצורה רגועה אולי תצליחו לראות מספר כזה, אם תסעו הרבה בפקקים אני לא מאמין שתגיעו לשם. אפילו מכוניות מיני זעירות מתקשות להגיע לנתון כזה בתוך העיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרוב המוחץ של הנסיעות הן בין עירוניות. אנחנו גרים בישוב ואשתי היא המשתמשת העיקרית ברכב, נוסעת לסביון כל יום מרחק של 10-15 ק"מ לכל כיוון, וזהו! חוץ מכמה נסיעות פנימיות בישוב לגן וקניות וכו' אין משהו מעבר.

אני לא מעוניין בדיזל בגלל עלויות אחזקה וביטוח גבוהות. אלא אם כן יש לכם הצעה קונקרטית שיכולה להראות שזה לא כך.

• תוכן חדש...