Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אעדכן בהמשך על הרמה של הלימודים, מה שכן אין לי טענות כלפי המדריכים, אחלה אנשים עם נסיון עשיר.

האמת שקשה לי לעשות רק מה שהמורה אומר, אני עובד על זה :)

למשל המורה אומר לחמם את היד ולתרגל פס ישר על פלטה, ואני בתומי לוקח צינורות ומחבר ביניהם עד שהוא משתגע עליי :)

בקצרה ריתוך טיג מאוד מורכב ודורש הרבה מיומנות וקורדינציה.

שלא כמו ריתוך מיג שהחוט מוזן לבד וחוסך הרבה עבודה..

פורסם

אני לא יודע מתי התחלת וכו' ויותר חשוב אם אתה חייל משוחרר תדע שקורסי ריתוך אפשר ללמוד על חשבון הפיקדון.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אני לא חייל משוחרר, עברו הרבה שנים מאז :)

אולי תוכלו לעזור לי בבחירת רתכת tig?

לא אכפת לי שתהיה משומשת רק שתתאים לי מבחינת עבודה

העבודות שיבוצעו בה הם לרוב בצנרת נירוסטה, חשבתי לעבוד גם עם אלומיניום אבל לא נראה לי שייצא לי לעבוד עם זה הרבה ולכן חבל על ההשקעה כרגע.

ובקיצור לעבודה בתחום הרכב..

• תוכן חדש...