Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראיתי את המבצע באתר של GET IT על טלויזיית LCD פנסוניק דגם: thl-32x20 מעודפים ורציתי לשאול לדעת כולם פה אם זה באמת שווה. למשל בזאפ מופיע בקישור http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=761018 את אותו הדגם רק שבסוף מופיעה האות m וכתוב שם שיש לה high definition full hd .

לעומת זאת,אצלם באתר דגם הטלויזיה הוא ללא האות m בסוף וכתוב שהיא ללא full hd -- lcd hd ready.

שאלתי את היבואנית,יורוקום,והם אמרו לי שהסיומת היא סה"כ מהיכן יובא המוצר ובסופו של דבר היא HD READY.

אבל זו לא השאלה כרגע.... השאלה היא האם כדאי באמת לרכוש אותה במחיר הזה בהנחה שהיא באמת ממש בהוזלה כזו גדולה ולא מטעים אותנו? מצד שני, באזור שלנו לא חסרים פירמות יותר טובות כמו LG וטושיבה ממש כמעט באותו מחיר-1200 ש"ח (אפשר לקחת את הטלויזיה מנצרת עלית באיסוף עצמי ואם לא-זה תשלום של 150 ש"ח בערך משלוח כך שזה אותו הדבר יצא).

אשמח לתשובה מהירה כי אני חושב אולי לרכוש אותה.

תודה רבה!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

לא שווה לקנות טלויזיה באינטרנט בלי לראות אותה בפועל בעיניים. להתרשם למשל מאיכות התמונה, חדות וכ"ו.

פנאסוניק היא אחד היצרנים המובילים וממש לא הפחות טובים בתחום, אבל כמו לכל יצרן יש דגמים טובים יותר ופחות.

ככל הידוע לי סידרה X של פנאסוניק נחשבת לסדרת ביניים, אך קח בחשבון שכאן אתה מקבל אחריות לשנה ומהיבואנית הרשמית ניתנת אחריות ל5 שנים אך המחיר כפול.

פורסם

כן,אבל הרי יודע ומאמין (לפחות אני חושב ככה) שבתצוגה בחנות הם מביאים את הטלויזיה לרמת תצוגה הגבוהה ביותר,"משחקים" קצת בהגדרות וכו'. אם היו משאירים את הכל על רמת ברירת מחדל-רק אז הכל היה שווה לבדיקה לדעת והיית באמת יכול להשוות בעיניים.

כמו שכתבתי,הנציג של פנסוניק אמר לי שה-X הוא זה HD READY גם כן.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

כמה חידודים.

פאנסוניק נחותה מטושיבה? פאנסוניק הוא מותג ברמות הכי גבוהות שיש

בקשר למכירה בגטיט, כמה דברים שצריך לשים אליהם לב

דבר ראשון, אחריות של שנה (לא מקורית) לעומת 5 שנים כשמדובר על אחריות מקורית של יורוקום

דבר שני, טלויזיה מעודפים

דבר שלישי, הובלה 149

דבר רביעי ואולי החשוב ביותר, המחיר הוא לא 990, אלא הצעות החל מ 990!!!

פורסם

זול באופן מחשיד.

וסתם שתדעו - הסחורה של GETIT מגיעה מייבוא מקביל (יכולים לעשות לכם בעיות בנוגע לאחריות).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

המבצע על הפנסוניק הזו נגמר וכרגע מוכרים SHARP 32" באותו המחיר (ל GETIT תמיד יש מבצעים של 1K על טלויזיה של 32", כל שבוע מותג אחר) מדגם 32L400M.

מניסיון (לא אישי, אלא של מכרים שהמלצתי להם לקנות מ GETIT), כולם קיבלו את מה שהזמינו - מוצרים חדשים באריזה, עובדים ללא דופי.

בטווח מחירים הזה אין הרבה לאן לטעות, לרוב מדובר בגודל מסכים שמיועד לשימוש בחדרי שינה עם מעט יחסית שעות שימוש וברוב המקרים העדר צורך בפונקציות או פיצ'רים מיוחדים. לכולם חיבור HDMI, איכות דיי טובה (יש כאן הרבה עניין של כיוונים) וזה בד"כ מספיק בשביל חיבור של ממיר ו-DVD בחדר השינה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...