Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים ,

בהמשך לשרשור הקודם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=344891&page=3

החלטתי שגם לי מגיע זכות לשרשור בנושא גם אני בהתלבטות דומה.

כרגע אני נוסע על 206XS שזה אוטו מצוייין אבל מתחיל להזדקן ואני מרגיש שבקרוב אני אצטרך להחליף גיר/מנוע.

העניין הוא שהמחירון שלו הוא קרוב ל30 וראיתי בזמן האחרון שבאותו סכום אפשר לרכוש גטס 08 או אופטרה LS 07,

מה אתם אומרים על ההחלפה הזאת?

אני יודע ששתיהן מכוניות נחותות יותר אבל האם בכל זאת לא כדאי מאחר והם 6 שנים יותר חדשות במצב יותר טוב?

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

כדאי מאיזו בחינה?

מבחינת עלויות אחזקה, אני מאמין שהגטס תהיה זולה יותר. הגטס פשוטה מאוד מבחינה מכאנית, אמינה מאוד, סוס עבודה בגדול. לגבי האופטרה אני לא בטוח.

מכל שאר הבחינות, ה-206 שלך עדיפה. מבחינת ביצועים, התנהגות כביש, אפילו מבחינת בטיחות וצריכת דלק.

דרך אגב, מנוע ה-1.6 של ה-206XS הוא סוס עבודה רציני ואלא אם הגעת לקילומטראז' אסטרונומי או הזנחת את הרכב, אין סיבה להחליף מנוע כל כך מהר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היי צביקה התכוונתי מבחינת עלות אחזקה.

המנוע של פיגו 1.6 עם האוטו נותן שילוב טוב אצלי אני עושה אחד ל12 ואני נוסע דיי אגרסיבי

. האם הגטס לאחר 2006 עדיין זוללת דלק?.

אני לא שמעתי על המנוע 1.6 שהוא סוס עבודה, תוכל לפרט יותר?

אצלי כבר הגעתי ל150 ואני עושה 25 בשנה.

אני כן שמעתי שיש לו מחלה של נזילה מהאטם ראש אבל לא נתקלתי בזה.

האמת היא שנתקלתי בעוד שתי אופציות מעניינות מבית קיה. קיה ריו וסיד , הריו מאוד זולה ונראית לי סוס עבודה, ואת הסיד אני לא מכיר , היא אמנם יקרה יותר אבל נראית לי יותר יפה.

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

יש מיליון שרשורים על גטס "לפני 2006" ו-"אחרי 2006" בפורום. תריץ חיפוש או שתיכנס לעמוד של יונדאי גטס בקטלוג הרכב המשומש של האתר ותמצא כמה שרשורים רלוונטיים.

בכל מקרה, הדגמים החדשים לא זוללים דלק. הם לא חסכוניים במיוחד, אבל גם לא בזבזניים במיוחד. קצת פחות חסכוניים מהסטנדרט בקבוצה, זה הכל. (זה נכתב מניסיון של 4 שנים עם גטס אוטומטית מודל 2007).

מנוע ה-1.6 ליטר TU שיש ב-206XS מותקן בעוד הרבה דגמים של הקבוצה (סיטרואן C4, פיג'ו 307) והוא מנוע די אמין. אכן יש מחלה של פריצת אטם ראש מנוע בחלק מהמודלים אבל אם הגעת ל-150 אלף ולא נתקלת בה כנראה שהיא לא רלוונטית אליך.

קיה ריו הישנה (השבוע הגיע דגם חדש) היא מכונית די בסיסית. קיה סיד היא האחות התאומה של יונדאי i30, אותה אתה בטוח מכיר. הסיד שייכת לדור החדש של דגמי קיה, דור של מכוניות מודרניות ואיכותיות יותר. הריו הייתה האחרונה להשתדרג ועכשיו, בדגם החדש, גם היא מודרנית ואיכותית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...