Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס 2003--גיר גמור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוהג על פוקוס 2003 5 דלתות אוטומטית מזה 4 שנים. הרכב מליסינג, והיום יש עליו כבר 228000 ק"מ (מנוע לא נפתח אף פעם). הרכב סוחב נהדר, הגיר שקט ומחליף חלק. בקיצור. אני אוהב את הרכב. אני גר בגליל באזור הררי ונוסע הרבה בעליות במצב O/D מופסק (הכפתור על ידית ההילוכים).

לפני מספר חודשים התחילו רעשים בגיר שנשמעים כמו גלגלי שיניים נשחקים, אבל רק בהילוכים הנמוכים. המוסכניק שלי הציע החלפת שמן ופילטר, ואמר מראש שלא בטוח שזה יעזור. אכן, אין שיפור, אך בפירוק ראיתי קצת שבבי פלדה בשמן (השמן עצמו נקי).

האוטו ממשיך לנסוע מצויין ואין אף נורה דולקת, אבל אני מניח שהעליות הרבות שחקו את גלגלי ההילוכים הנמוכים.

שאלתי: האם בטוח לנסוע כך עד שהגיר פשוט יפסיק לעבוד, או לשפץ בהקדם. ההוצאה קצת קשה לי כרגע ולמכור אותו כך זה הפסד גדול.

אם לשפץ, האם יש המלצות על מכון שיפוץ אמין באזור כרמיאל-עכו-קריות? אני מבין שהעלות תהיה סביב 6000-8000 ש"ח.

בתודה,

דני

פורסם

מה? אני שיפצתי ב3,500 ע"י מומחה בתחום ומכר טוב שלי (ולכן המחיר יחסית נמוך)

אבל לרוב האנשים המחיר עומד על 4,000 - 4,500 לא יותר.

אם היית מהמרכז הייתי ממליצה לך אבל אני לא מכירה מהצפון לצערי...

בכל מקרה 8000 ש"ח זה מטורף לדעתי לשלם על שיפוץ גיר!

פורסם

אם אין לך בעיה בנסיעה - תמשיך לנסוע. עלות לשיפוץ גיר בפוקוס הכוללת פירוק והרכבה, עם אחריות למשך שנה עולה בין 4000 ל 5000 שקל כולל מע"מ.

פורסם

יש מכון שיפוץ מומלץ הצמוד למחסני נעמן שליד עכו .אינני זוכר את שמו ,אבל שיפוץ גיר יעלה לך שם בסביבות 3000 שקל ויש אחריות.ממה שקראתי עליו בעבר הוא מאוד מומלץ (נראה לי ששמו גירטרוניקס או משהו בסגנון).

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

כל עוד הגיר מתפקד כהלכה, לא הייתי נוגע.

את העובדה שקיים בלאי אתה יודע מהקילומטראז' שנסע הרכב.

לאחר החלפת נזול הגיר והפילטר הגיר יכול לתפקד כהלכה עוד עשרות אלפי קילומטרים.

אין מה למהר לשפץ.

נסיעה טובה :-)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...