Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית אלטו 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני מתכנן לקנות רכב חדש מהיבואן ורציתי שתעזרו לי להחליט אם זה באמת מה שאני רוצה.

אני הולך לשיחת ייעוץ על הרכב בסניף מודיעין של סוזוקי

איזה שאלות כדי לי לשאול ומה כדאי לי לנסות להוציא מהם ?

חבר שלי שקנה אלטו היה בסניף תא והציעו לו רק חיישני רברס במתנה

הלך לסניף ביפו ונתנו לו הרבה יותר , חיישני רוורס , מרימי שמשות באזעקה , קודנית , ו2 טיםולים ראשונים ב50 אחוז.

השאלה אם יש דברים נוספים שכדאי לי לנסות להוציא?

זה בכלל הגיוני שבסניף אחד יתנו כל כך הרבה ובסניף אחר לא ?

בנסיעת מבחן שאני יעשה לאוטו , על איזה דברים שווה לי להתרכז? מה לבדוק באוטו ? (חשבתי על בדיקה בעליות , האצה , ורעש במהירות גבוהה).

למי שמכיר את האוטו איך המערכת שמע של האוטו והרמקולים המקוריים? כמה יעלה לי להחליף את הפאנל המובנה?

פורסם

כי יש תחרות בין הסניפים,תבדוק את הרכב עם מזגן זה מה שמקשה על רכבים קטנים,מעבר לזה מה שרשמת זה נכון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי בשיחת ייעוץ בסוזוקי מודיעין.

מספר פרטים שקיבלתי ואני רוצה לאמת מולכם.

קודם כל נאמר לי ש2012 זהה ל2011 והוא לא שמע על אלטו עם 5 מושבים , וחלונות מאחורה

אמר שיש כל מיני דגמים בחול אבל הוא לא יודע על דגם עם איבזור חדש.

בנוסף הציע לך את הרכב ב61.5 כולל מע"מ 400 אביזרי רישוי ו1200 אגרת רישוי

סה"כ רכב על הכביש 63 אלף , האם זה גיוני?

פורסם

אני זוכר פורסם פה לינק לכתבה על מתיחת פנים או דגם חדש לאלטו,לא ידוע מתי יגיע לארץ.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שאלה רצינית שטרם נשאלה כאן -

למה לקנות אלטו? יש בשוק קטנות עדיפות ממנה שלא יקרות ממנה משמעותית.

האלטו חלשה, מיושנת, לא בטיחותית, לא איכותית, לא נוחה וגם לא ממש יפאנית (יותר בכיוון של הודית). פייר, הייתי מעדיף יונדאי i10 משומשת בכל יום של השבוע. מלבד, אולי, היום בו תקרע את הניילונים של האלטו החדשה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אל תקנה את זה. הורי רכשו את האלטו, ובמחיר שלה היום יש אלטרנטיבות עדיפות בהרבה. מעבר למחירה הזול של האלטו, התחושה בה זולה אפילו יותר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מי קונה היום אלטו??? תרד מהר מהרכב הזה ותעבור לאחת האופציות כגון קליאו/פאביה/איביזה/מיקרה. תוספת של כמה אלפים ואת המקבל רכב אמיתי ואיכותי הרבה יותר!

פורסם

למה לא אלטו? וכן רכבי מיני אחרים ?

כמובן שיש לכל אחד חסרונות ויתרונות , אני מכיר את היתרונות של אלטו שהיא יותר זולה מהאחרות והכי חסכונית בקטגוריה

למשל הסתכלתי קצת על הפיקנטו שהיא גם דיי חסכונית לפי נתוני יצרן, בערך אותו מחיר אולי 1000-2000 יותר והיא הכי מאובזרת מהקטגוריה

מה אתם אומרים מה אתם ממליצים ?

פורסם

פיקנטו היא אחלה אופציה אם אתה מוכן לחכות למאי 2012. לפני זה פשוט לא צפוי להגיע ארצה מלאי של רכבים.

אם אתה מוכן "להתפשר" על ידני, אז יש לך היום סקודה פאביה ידנית ב-73 אלף ש"ח. עולה קצת יותר אבל מרגישה כמו מכונית אמיתית ולא כמו צעצוע.

אם אתה לא מוכן "להתפשר" על ידני אז בערך במחיר של הפיקנטו יש לך את האחות יונדאי i10. גם בגרסת ה-1100 סמ"ק החלשה היא עדיפה על פני האלטו.

נכון, כולן עולות קצת יותר אבל כולן גם נותנות הרבה יותר תמורה. אלטו היא באמת מכונית שאפשר להגיד עליה שהיא זולה, ולא הרבה מעבר.

פורסם

כיום גם היונדאי, ה-107 ואפילו את הפנדה אפשר להשיג ב-60,000.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
למה לא אלטו? וכן רכבי מיני אחרים ?

כמובן שיש לכל אחד חסרונות ויתרונות , אני מכיר את היתרונות של אלטו שהיא יותר זולה מהאחרות והכי חסכונית בקטגוריה

למשל הסתכלתי קצת על הפיקנטו שהיא גם דיי חסכונית לפי נתוני יצרן, בערך אותו מחיר אולי 1000-2000 יותר והיא הכי מאובזרת מהקטגוריה

מה אתם אומרים מה אתם ממליצים ?

שוב, האלטו פשוט נחותה בהשוואה לרכבים האחרים. זה מתחיל עם איכות בנייה ירודה (כתמי צבע בתוך הרכב, פלסטיקה שנראית כאילו הורכבה מגביעי יוגורט ישנים) וממשיך הלאה למנוע לא מצטיין במיוחד. במחיר שדורשים על אלטו כיום, עדיף לקנות משהו אחר. היא אמנם זולה, אבל באמת שההפרש במחיר לא שווה רכישה שלה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

חשבתי על הפאביה , אבל זה כבר יקר לי

אני רוצה להישאר על ה60 וממש קצת.

ראיתי פה בפורם שמישהו קנה פיקנטו ב63 , באתרים ראיתי שהמחיר 62...

אבל אתם אומרים שרק במאי יהיה מלאי חדש ?

זה ממש הרבה זמן , אני גם ככה כבר חצי שנה בלי רכב , אני חייב כבר לקנות.

פורסם

אם ככה 60 יש עוד אופציות יונדאי,פנדה שמעתי גם פה בפורום שיש ב60,הייתי בסוכנות של שברולט לפני כמה ימים על מזומן יתנו לך את הספארק ב60 גם כן,וכמובן אם המחיר לא עלה גם 107

פורסם
חשבתי על הפאביה , אבל זה כבר יקר לי

אני רוצה להישאר על ה60 וממש קצת.

ראיתי פה בפורם שמישהו קנה פיקנטו ב63 , באתרים ראיתי שהמחיר 62...

אבל אתם אומרים שרק במאי יהיה מלאי חדש ?

זה ממש הרבה זמן , אני גם ככה כבר חצי שנה בלי רכב , אני חייב כבר לקנות.

זמן אספקה נוכחי (משוער) של הפיקנטו הוא אכן אפריל-מאי. זה נכון ללפני שבועיים, אולי מאז התארכה רשימת ההמתנה.

בתקציב הזה אתה יכול לקנות:

1. פנדה ידנית חדשה.

2. יונדאי i10 ידנית חדשה.

3. יונדאי i10 אוטומטית משומשת (1250 או 1100 סמ"ק).

4. פאביה משומשת.

5. מאזדה 3 מודל 2008.

פורסם
זמן אספקה נוכחי (משוער) של הפיקנטו הוא אכן אפריל-מאי. זה נכון ללפני שבועיים, אולי מאז התארכה רשימת ההמתנה.

בתקציב הזה אתה יכול לקנות:

1. פנדה ידנית חדשה.

2. יונדאי i10 ידנית חדשה.

3. יונדאי i10 אוטומטית משומשת (1250 או 1100 סמ"ק).

4. פאביה משומשת.

5. מאזדה 3 מודל 2008.

פאביה משומשת ממודל מתקדם לא תוכל לקנות מכיוון קמוכרי הפאביות לא הפנימו את ירידת המחיר הדרסטית שעברה על המכוניות שלהם.

• תוכן חדש...