Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכללת תל חי-חיפוש אחרי תחקירן,שמעוניין בכתבת השנה!

Guest anakonda
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

במידה ומה שאתה מתאר נכון ברמת הפרטים, נראה לי שאתם זקוקים לעו"ד, לא לתחקירן.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אחזור על מה שהוא אמר, כי לא הייתי יכול לנסח זאת טוב יותר:

מה גם שמהיכרות עם מכללת תל-חי, זאת לא הפקולטה היחידה שבעייתית שם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אוסיף עו"ד תותח.

זו עילה לאכבר תביעה ייצוגית.

ותחקירן מה יעזור? כלום.

כי לא ניתן על ידי החשיפה לגרום לכך שאוניברסיטה פלונית במדינה אלמונית תחליט לפתע לקבל אתכם.

מה על הפקולטה לוטרינריה בארץ, אי אפשר לקמבן איתה משהו? שיכירו לפחות בחלק מהלימודים שלמדתם.

אבל גדול

נקרא ביחד את מה שכתוב באתר ונראה שיש פער בין הכתוב שם לבין מה שנכתב כאן

http://technology.telhai.ac.il/?cmd=science.99

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה על הפקולטה לוטרינריה בארץ, אי אפשר לקמבן איתה משהו? שיכירו לפחות בחלק מהלימודים שלמדתם.

תנאי הקבלה בארץ ללימודי לוטרינריה גבוהים מאוד, אני מנחש שהחבר'ה שהלכו ללמוד בתל-חי עשו זאת כי הם אינם עומדים בתנאי הקבלה של הדסה (לא מזלזל חס וחלילה, התנאים באמת גבוהים).

לגבי הסיפא של דבריך, השאלה היא איך המסלול הוצג לסטודנטים ומה נאמר להם, הרי באתר בסופו של דבר אפשר לכתוב כל דבר.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מצטער שדפקו אותך ורימו אותך

אבל כתבת השנה? תחקירן שמחפש את כתבת חייו? טוב שלא נספחת...

אם המקום עדין מתפקד ולא פשט רגל התאגדות מאחורי עו"ד מעולה היא ההצעה הכי טובה שעלתה פה

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תנאי הקבלה בארץ ללימודי לוטרינריה גבוהים מאוד, אני מנחש שהחבר'ה שהלכו ללמוד בתל-חי עשו זאת כי הם אינם עומדים בתנאי הקבלה של הדסה (לא מזלזל חס וחלילה, התנאים באמת גבוהים).

לגבי הסיפא של דבריך, השאלה היא איך המסלול הוצג לסטודנטים ומה נאמר להם, הרי באתר בסופו של דבר אפשר לכתוב כל דבר.

בת של בן דודי אומנם לפני כ 15 שנה למדה בסמינר אורנים ומשם התקבלה לוטרינריה באוניברסיטה העברית שהם היחידים בארץ למיטב ידיעתי שמקנים תואר של רופא וטרינרי, כאשר חלק מלימודיה בסמינר הוכר לה באוניברסיטה, לכן אמרתי שינסו אולי דרך דומה.

אכן הלימודים ברמה גבוהה.

נכון שאין לי מושג כיצד הוצגה לסטודנטים העתידיים המשך דרכם , רק ברור מה כתוב באתר , והוא שונה מאשר כתב פותח השרשור.

מצויין שם כי ניתן לפנות באופן אישי לאוניברסיטאות בחו"ל שחלקם מכירות בחלק מן הלימודים ואף מציינים כי חלק מבוגרי תל חי אכן המשיכו באוניברסיטאות בחו"ל.

האם זה מה שנאמר להם בע"פ והם הבינו אחרת , לי אין מושג.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בת של בן דודי אומנם לפני כ 15 שנה למדה בסמינר אורנים ומשם התקבלה לוטרינריה באוניברסיטה העברית שהם היחידים בארץ למיטב ידיעתי שמקנים תואר של רופא וטרינרי, כאשר חלק מלימודיה בסמינר הוכר לה באוניברסיטה, לכן אמרתי שינסו אולי דרך דומה.

אם היא התקבלה הרי שמלכתחילה היו לה ציונים טובים או שבאה עם ציונים מאוד גבוהים מהסמינר. ולענייננו, ביה"ס באונ' העברית הוא היחיד בארץ ובהתאם לכך תנאי הקבלה מאוד גבוהים, "לקמבן" משהו עם המוסד היחיד בארץ שנותן את התואר יהיה "טיפה" יותר קשה מלנסות להתקבל ללימודים בדברצן או בסזגד או ברומניה או באיטליה - וגם לשם מסתבר שלא מקבלים את החבר'ה האלה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא בטוח שלא מקבלים אותם.

לפי פותח השרשור הובטח להם שזה מעין תהליך אוטומטי ( הסכם בין תל חי לאותם אוניברסיטאות ) לפי האתר אתה צריך לפעול כדי להתקבל לאותם מוסדות.

אולי מכאן שורש אי ההבנה.

ובאתר מצויין כי אכן יש בוגרי המכללה שהתקבלו לאונברסיטאות בחו"ל.

כן היו לה ציונים טובים .

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שאני מבין מדבריו של פותח הטופיק הוא שהאוניברסיטאות בחו"ל לא רוצות לקבל אותם לשנים מתקדמות. אם הדבר נובע מציונים לא מספקים אז ניחא (למרות שאני בספק, כי באוניברסיטאות בהונגריה אפשר להתקבל גם ללימודי רפואה עם ציונים ממוצעים מהארץ), אבל אם זה קורה בגלל שהסילבוס של המכללה לא מספיק הרי שיש פה בעיה רצינית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם באוניברסיטת בן גוריון הגדולה והמפורסמת משתינים על הסטודנטים בקשת.

אישתי לעתיד לומדת תואר שני בסיעוד וגם להם ביטלו מסלול התמחות (1 מתוך מבחר של 3) סתם ככה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...