Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שאתה רץ לקנות תנסה את מה שgsi16v הציע.

תהפוך את המודם עצמו לנתב. (תן לו לחייג בעצמו)

ותחבר אותו לאחת מיציאות הLAN ולא הWAN..

מצטרף להמלצה.

בנוסף יש לבטל את שרת ה-DHCP בראוטר ולהגדיר לראוטר הישן (בצד ה-LAN) כתובת IP סטטית חדשה שנמצאת בטווח שהמודם נמצא בו אבל לא בטווח חלוקת ה-DHCP שלו.

לדוגמה אם המודם (שעכשיו יוגדר גם להיות ראוטר) הוא 10.0.0.138 ומחלק כתובות בטווח 10.0.0.1-10.0.0.100 אז להגדיר את הראוטר הישן להיות 10.0.0.200

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

נאמר לי ע"י הטכנאי שהמודם החדש לא יכול לבצע חיוג בעצמו, אלא נדרש ראוטר או חייגן במחשב - האם הוא חרטט אותי ?

יש איזה מדריך איך "לפרוץ" את המודם ?

עריכה #1: מצאתי את זה, מספיק טוב בשביל התחלה... http://www.dushkin.org/2008/08/05/making-aztech-600e-do-what-bezeq-doesnt-want-you-to-do/

עריכה #2: זה אפילו טוב יותר ! http://forum.freaks.co.il/showthread.php?19697-%EE%E3%F8%E9%EA-%F4%F8%E9%F6%FA-%EE%E5%E3%ED-Aztech-600e-%E5%E4%F4%E9%EB%FA%E5-%EC%F0%FA%E1-(%F8%E0%E5%E8%F8)

אני מסיים עם הלימודים הערב וישר אתחיל בעבודה, תודה רבה לכולכם !

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

חברה, תודה רבה !!!

הפכתי את המודם לחייגן + DHCP, זה עובד מעולה !!!

תודו שגם אתם לא חשבתם שראוטר יכול להגביל רוחב פס...

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

תודא שאמרתי לך את זה מהתחלה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...