Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מזה חורף שני לאחר שיורד גשם הרצפה האחורית בתא נוסעים מתחת לשטיחים מלאה מים. החורף זה גם הגיע לרצפה של הנוסע ליד הנהג.

בכל מקום שפניתי אמרו לי כמו בקלטת שבורה "נבדוק את המרזבים של הגג" (יש סאנרוף לצערי)... הדיפון הפנימי של הגג פורק, נשפכו הרבה מים על הגג, זוהתה נזילה קטנה מאטם אחורי בגג, תוקן והמשכתי לדרכי.

החורף המים חזרו. והפעם זה לא מהגג... אין שום סימני רטיבות הפעם בגג וכמו שאמרתי כבר טיםלתי בנושא המרזבים (מה גם שהפעם בדקתי אותם מיזמתי עם מים וגם ניקיתי אותם עם כבל).

מישהו יודע (באמת) מה יכולה להיות הסיבה? או להפנות אותי למישהו שיודע? הייתי במוסך מורשה בצפון והייתי אצל רון במרכז (תודה איש יקר על העזרה עד כה - יש לך מוסך מעולה ושירות טוב).

זה קורה רק לאחר גשם (או כך נדמה לי) והרצפה רטובה במשטח העליון - היא לא "ספוגים" במים מבפנים, כך שהמים מגיעים מלמעלה, מתוך התא נוסעים, מהדלתות, משהו...

שפכתי הרבה מים על הרכב אך לא זיהיתי חדירת מים מהגומיות ההקפיות של הדלתות, נראה לי לפחות.

לא רוצה למכור את הרכב הנפלא הזה בגלל בעיה כזו אבסורדית. מה גם שאני יודע לחצי מהרכבים הישנים הבעיה הזו קיימת (במיוחד ברכב הזה) אז לברוח מהבעיה זה לא פתרון.

תודה

פורסם

אם נמצאו מים בשטיחים של צד הנהג ייתכן מאוד שיש דליפה ממחליף החום (רדיאטור חימום פנימי).

בדוק האם מפלס נוזל הקירור תקין.

איזה כייף לי :)

פורסם

הי

שכחתי לציין שהרדיאטור הוחלף לפני שנה. לפני כן הוא היה מנותק בכלל.

מפלס המים תקין. וכמו שציינתי המים בתא נוסעים לאחר גשם. למה שהרדיאטור ינזל בדיוק מתי שיורד גשם...?

פורסם

שלום

יש ארבע צינורות ירוקים המנקזים את את אמבטיית הסאנרוף

שניים הקדמיים מסתיימים מאחורי בטנות החלק האחורי של הכנפיים הקדמיות

והשניים האחוריים מסתיימים מאחורי צדי הפגוש האחורי

פרק את בטנות תא המטען משני צידי תא המטען ועקוב אחרי הצינורות אחד מהם יצא ממקומו ומנקז מי גשם לתוך רצפת תא המטען

בדוק את פתחי הניקוז בדלתות האחוריות בחלקן התחתון ,פתחי ניקוז אלה נוטים להסתם ,תראה שלושה פלסטיקים בצבע לבן אלה שסתומי ניקוז חד כיווניים פתח אותם ונקה אותם

פורסם

אני חושב - הוא שיער לעצמו שביום שירד גשם, אולי הפעלת חימום, כי היה קר. ואם הפעלת את החימום ברכב ויש לך נזילה, אתה תראה אותה על השטיחים שלך.

פורסם
שלום

יש ארבע צינורות ירוקים המנקזים את את אמבטיית הסאנרוף

שניים הקדמיים מסתיימים מאחורי בטנות החלק האחורי של הכנפיים הקדמיות

והשניים האחוריים מסתיימים מאחורי צדי הפגוש האחורי

פרק את בטנות תא המטען משני צידי תא המטען ועקוב אחרי הצינורות אחד מהם יצא ממקומו ומנקז מי גשם לתוך רצפת תא המטען

בדוק את פתחי הניקוז בדלתות האחוריות בחלקן התחתון ,פתחי ניקוז אלה נוטים להסתם ,תראה שלושה פלסטיקים בצבע לבן אלה שסתומי ניקוז חד כיווניים פתח אותם ונקה אותם

בהמשך לנאמר.. היה פה שירשור לפני מס' חודשים של בחור שהשחיל חוט ברזל (כמו של הגדרות בבניינים הישנים) דרך הסנרוף לכיוון יציאות הניקוז ואמר שיצא לו משם אחלה ג'יפה.

תנסה להריץ חיפוש..

פורסם

במידה ויש ברכב גג נפתח תבצע ניקוז לכל ארבעת הפתחים 2 בדלתות הקידמיות ושנים בטבמון האחורי

בדרך כלל מצבר שם בוץ עלים ו"כו..(עדיף לגזור את הפתחים של הצינורות ניקוז מהדלתות הקידמיות)

במידה וזה לא עוזר תבדוק שלא חודר מים מכיוון הפילטר של המזגן צריך לבדוק את האטימות שם.

פורסם

http://forums.vwvortex.com/showthread.php?1909676-Have-a-water-leak-MKIV-sunroof-drain-locations

בבקשב כולל תמונות ואגב תיקון הצנורות מסתיימים על קורות צירי דלתות הקדמיות ,יש להוציא את הגומיות ולודא כי הצינורות הירוקים מחוברים

יש להדביקם עם דבק מהיר

• תוכן חדש...