Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

ברשותי סיאט קורדובה SDI 1.9 ידנית, שנת 2001 שעברה כ-134 אלף ק"מ. הבעיה שלי איתה התחילה לפני שבועיים, כאשר באמצע נסיעה שגרתית לעבודה הרכב פשוט נכבה באמצע הדרך, למזלי הרב הייתה לי האפשרות לעצור בצד, לבדוק מה קורה, אם חסר שמן, מים, התפוצץ משהו או שקר כל שהוא, הכול נראה תקין, ניסיתי להניע שוב והניע לי. המשכתי בנסיעה זהירה והגעתי בהצלחה ליעד בלי תקלות בכלל.

היום בצהרים שוב, בדרכי חזרה מהעבודה, בידיוק איך שנכנסתי ברוורס לחניה, עוד לא הורדתי את הרגל מהקלאץ' והמנוע דומם את עצמו לגמרי, למזלי לפחות נתן לי להגיע הביתה קודם.. זה נחמד מצידו.

בכל מקרה הפעם, גם להניע הוא לא הסכים מייד. אחרי שנכנסתי כבר הביתה, כי ממש לא היה בא לי להתעסק בזה והעדפתי לאכול משהו, חזרתי לרכב לאחר כשעה והוא הניע בחזרה כמו שד, שוב ללא שום סימנים שחסר נוזלים כל שהם או כל דבר אחר.

חשוב לציין כי בשני המקרים הרכב נכבה מייד, לא גימגם בהתחלה, לא נתן מכה כיאילו נזרק קלאץ', אלא נקי מאוד נכבה.

הבנתי שזו יכולה להיות בעיה באלטרנטור, אך זה גם אם כן.. הרכב לא אמור לסוע על המצבר וזהו? והמצבר לא מראה סימנים של פריקה. חשוב לציין שזה המצבר המקורי של הרכב.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

הרכב שלך הוא עם משאבה אלקטרונית של "בוש ". יש אפשרות להתחבר למחשב במוסך שיש לו כזה מתאים ולראות מה הקריאה . יתכן והבעיה שלך נובעת ממדומם החרום שנמצא על המשאבה . ניתן להחליפו די בקלות .

• ספונסר פורום
פורסם

תקלה כזאת נגרמת בדרך כלל משתי סיבות האחת מבעיה בממסר בקרת מנוע

שנמצא בבית הנתיכים ,והשניה חיישן מהירות מנוע שמותקן על בלוק המנוע .

כמו שהציע יעקב כדאי להתחיל מבדיקה עם סורק מתאים ולהתקדם משם .

חוץ מזה אחלה רכב שאני מאד אוהב ,עם המנוע מדגם AGP החסכוני ואמין .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

המנוע חסכוני בהחלט, נקווה שהאמינות שלו גם כמו שמספרים. בנתיים הוא אצלי בערך 35 אלף, טפו טפו טפו לא יותר מידי תקלות שקשורות במנוע. יותר בלאי של חלקים מסביב כמו איזה קליפס בדוושת קלאץ', משאבה כל שהיא שקשורה לבלימה..

אגב, גם היום בערב הרכב נסע כיאילו כלום לא קרה.

בכל מקרה אני אתייצב יום ראשון במוסך ונקווה לטוב. תודה על העזרה!

פורסם

עדכון:

הגעתי למוסך היום לבסוף, אחרי שאתמול הרכב שינה פאזה, והחליט שהוא "כמעט" נכבה סתם ככה בנסיעה.

במוסך בדקו, הודיעו שיש נתק באחד החוטים שרצים למשאבת הדלק, טוענים שזו תקלה ידועה שהייתה פעם בפולו קלאסיק, ועל הפולו היה RECALL לדבר הזה שבו החליפו את כל הצמה. לי הוצא לתקן את הנתק הזה ב 400 ש"ח, קיבלו אישור. נקווה שבאמת בזה נפתרה התקלה.

על הדרך גם עשיתי את הטיפול וביקשתי פוליש לפנסים גם, אם אני כבר שם.. הרבה זמן רציתי והם הגיעו למצב של גועל נפש כבר.

• תוכן חדש...