Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפחות בפסאט הזאת הסרן לא תתנתק:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להלן כתבה שהתפרסמה היום בנושא התאונה בכביש 66 בעיתון המקומי "כוכב יזרעאל".

הרזולוציה נמוכה במקור - לפי הכתבה נהג הסוזוקי אשם מכיוון שלא ציית לתמרור מתן זכות קדימה שמוצב ביציאה מקיבוץ הזורע, נהג ההונדה שהגיע מכיוון יקנעם לא הספיק לעצור ונכנס בו.

ההרוגה (תושבת נצרת עילית) ישבה במושב האחורי בסוזוקי. טוענים שאמבולנס מתחנת מד"א יקנעם הגיע למקום תוך 6.5 דקות ופינה אותה לביה"ח "העמק" בעפולה - חוץ ממנה פונו משם לביה"ח עוד 6 פצועים.

לוח עריכה02.jpg

פורסם

אני מת על הכותרות המפגרות האלה- טעות אנוש היא ככל הנראה הגורם לתאונה...

טעות אנוש היא הגורם לתאונה. תאונה לא נגרמת בגלל שחייזרים משתלטים על הרכב ועושים בו כרצונם.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

היה רשום אם היא הייתה חגורה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אם הנוסעת הייתה חגורה, בפגיעה מהצד יתכן וראשה של המנוחה נחבט בחלון בעוצמה, מה שהביא למותה.

סעו בזהירות

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

זה נכון שפגיעה מהצד היא קשה יותר, גם עקב אזור הקריסה המוקטן וגם עקב ההגנה המוגבלת שמספקים אמצעי המיגון הקלסיים (חגורת שלוש נקודות, כריות אוויר חזיתיות, משענות ראש) כנגד פגיעה כזאת, אבל שלא יהיה לאף אחד ספק שיש חשיבות רבה לשימוש הנכון בחגורה ובאמצעי ריסון, גם בפגיעת חזית-צד. וגם שלא נשכח איפה אנו נמצאים ומה אחוז החוגרים במושבים האחוריים בארצנו (ובכלל). מה שעוד יותר היה עוזר זה מבט בוחן לצדדים לפני הצומת...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

עושה רושם שהפחי זבל למדינות מתפתחות האלו מיועדים לקמצנים, אבל לא כאלה שמתקמצנים על כסף אלא על כאלה שמתקמצנים על החיים שלהם וזה בדיוק מה שאמרתי בכל שרשורי ההתלהבות מהאלטו והספארק.

נ.ב. קרובי משפחה שעברו תאונה ממש דומה באותו כביש בפולו שנת 2001,מיושנת לכאורה עם 3 או 4 כוכבי ריסוק, יצאו ללא שריטה.

כלומר פגיעת צד קשה ביותר , יותר ממה שרואים כאן בתמונה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל כמה שאתה צודק,

אנשים לפעמים שוכחים מהחיים שלהם ומתרכזים איפה לחסוך עוד 500 שקל בחודש על הדברים שלא צריך לחסוך בהם.

כל הרכבים בדמות אלטו לא שווים שקל ובחינם אני לא אסע על רכב כזה ואעדיף ככל הנראה להשתמש בתחבורה חלופית ואני עומד מאחוריי דבריי.

כל הזמן אני שומע אנשים מתלהבים מכמה שהרכבים האלה זולים אבל הם לא בטיחותיים.

ברכב נורמלי דבר כזה לא היה קורה, אפשר לראות שהתאונה פה ממש לא רצינית ולא משנה באיזה מקום הייתה פגיעה,בסדר גודל כזה של תאונה דבר כזה לא אמור לקרות.

תמשיכו להתלהב מכל הפח זבל הזה שיש בכבישים.

עדיף כבר באמת ל קנות איביזה,שברולט וכו'.

פורסם

עדיף לקנות שברולט(דייהולט)?? נו טוב.:roll:

קארזפורום, המרכז להנצחת סטיגמות מטופשות.

כרגיל, עד שלא נדע לגבי החגורה, אי אפשר לקבוע כלום.

למי שלא שם לב, זה הדגם עם 6 כריות אוויר (צילום אחרון).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
גם ככה הרכב הולך לפירוקיה.

זה מה שאתה חושב.

היא עוד תצוץ באיזה מגרש כ"יד ראשונה מרופא נקי מתאונות".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
עדיף לקנות שברולט(דייהולט)?? נו טוב.:roll:

קארזפורום, המרכז להנצחת סטיגמות מטופשות.

כרגיל, עד שלא נדע לגבי החגורה, אי אפשר לקבוע כלום.

למי שלא שם לב, זה הדגם עם 6 כריות אוויר (צילום אחרון).

מחזק,לחגורה יש תפקיד חשוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...