Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר טיפול 10K רנו 19 1992

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני צריך חוות דעת מחיר לטיפול 10K שאני הולך לעשות השבוע

החלפת מצתים לחדשים(אולי גם חוטי הצתה)

החלפת שמן מנוע 4 ליטר

החלפת מסנן שמן מנוע

החלפת טבעת אטימה לבורג ניקוז השמן מנוע

החלפת פילטר אוויר למנוע

החלפת נוזל בלמים וניקוז מלא מכל ארבעת הגלגלים לחדש

אני אשאל לגבי החלפת שמן גיר

ולגבי ניקוי וכיוון קרבורטור

שני אלו הם לא מאסט.

אני אשמח שיהיה לי בראש פחות או יותר מחיר של החלקים וסדר גודל עבודה על טיפול שכזה בשביל להגיע מוכן.

תודה רבה.

פורסם

אם העברות ההילוכים בעייתיות אכן יש טעם לנסות להחליף שמן גיר וזאת מתוך נקודת הנחה ששאר הדברים הקשורים לגיר בסדר כמו בוקסות של השטאנגות שלמות והקלאצ מפריד כמו שצריך. בנוסף חשוב לבצע את החלפת השמן יסודי על מנת שהבעיה תסתדר. במידה וזה לא יעזור ככל הניראה הבעיה היא בסינכרוני הגיר.

פורסם
שלום, אני צריך חוות דעת מחיר לטיפול 10K שאני הולך לעשות השבוע :

אני אשאל לגבי החלפת שמן גיר

ולגבי ניקוי וכיוון קרבורטור .

שני אלו הם לא מאסט.

אני אשמח שיהיה לי בראש פחות או יותר מחיר של החלקים וסדר גודל עבודה על טיפול שכזה בשביל להגיע מוכן.

תודה רבה.

שלום רב אדי !

בנוגע להחלפת שמן גיר, קרא והתיחס בהתאם לתגובתו של מאור 30 .

בנמידה והחלפת ההילוכים בעייתית, לא מהנמנע שקלאץ בסוף חייו/ לא מכוון , חופשים בשטנגות, שמן לא בצמיגות המומלצת, או כל הדברים גם יחד.

בנוגע לקרבורטור , בדוק תצרוכת דלק ממוצעת בעיר, משולבת, ומחוץ לעיר וחזור לפורום לעדכון, ופרט את איכות הנסיעה והתאוצה במנוע קר וחם. ואז נוכל ליעץ לך בנוגע האם הטיפול בקרבורטור הוא מאסט .

על מנת של תיכנס להרפתקאות מיותרות, כמו שנכנסת בעקבות הטיפול ברדיאטור\ בקש חוו דעת והמלצות על בעלי מקצוע אמינים בנושא הטיפול עשרת אלפים החלפת ההילוכים והטיפול בקרבורטור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אוקיי בוצע היום הטיפול במוסך

הוחלף שמן מנוע

מסנן שמן

מסנן אוויר

פלאגים

נוזל בלמים

יצא לי 500 ש"ח כולל עבודה, האם המחיר סביר?

את בעל המוסך אני מכיר וסומך עליו שהעבודה התבצעה בסדר.

הרכב מניע יותר בקלות והמנוע שקט ונעים יותר מקודם.

בתיבת ההילוכים לא נגעתי וגם לא בקרבורטור חוץ מכיוונון קטן, הורדתי את סל"ד הרכב מ1200 ל1000 כאשר הוא עומד, אני יודע שהמלצת היצרן היא 750 אבל בסל"ד כזה הוא רועד וגם כאשר מאוורר הרדיאטור נכנס לפעולה הסלד יורד קצת.

נוזל בלמים נראה נקי לגמרי, הצבע שלו דומה לצבע של שמן קנולה, אולי קצת יותר כהה, כאשר פתחתי לבדוק את נוזל בלמים ראיתי שהגומייה של המכסה פשוט מתה לגמרי ולא רציתי שהיא תיפול לתוך המיכל לכן זרקתי אותה, סגרתי את המכסה היטב, האם יש סכנה בנסיעה ללא גומיה על פקק נוזל בלמים?

שאלה נוספת: נוזל הבלמים מעל לקו המקסימום, האם צריך להוציא קצת או שזה בסדר?

ועוד שאלה אחרונה: הבלמים מרגישים לי טיפה יותר קשים לאחר החלפת הנוזל, על מה זה מעיד?

תודה!

• תוכן חדש...