Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאחר שריפת סאב, מבקש עצות וטיפים לשמירה על אורך חיי המערכת.

Berserker
שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חברי הפורום בוקר טוב!

לפני שבועיים בערך רכשתי את המערכת הראשונה שלי, ובשבוע שעבר נשרף הסאב מסיבה לא ידועה.

כל הרכיבים 100% חדשים, התקנה 100% מושלמת.

המוכר בפומפה התנהג כאילו עושה טובה שמחליף חלק שעדיין באחריות....:evil:

אשמח אם תשתפו ותציעו טיפים לשמירה על חיי הרכיבים במערכת, כיצד למנוע את שריפתם, בלאי מואץ, מה מותר ומה אסור.

תודה והמשך שרשור מהנה,

אלכס.

Honda civic EJ6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשוב שכל חוט וכבל יהיה מחובר למקום הנכון.

כיווני גיינים ופילטרים נכונים.

אל תשמע רק מוזיקה, שמע גם את הרמקול, גם הוא משמיע חרחורים או רעשי לוואי שאינם מוזיקה, יכול להיות שהוא מתאמץ יתר על המידה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא הכל נשמע מצוין, וההתקנה הייתה איכותית, לכן אני לא באמת יודע למה זה נשרף...

אשמח גם לעצות איך לא לגמור אלטרנטור ומצבר...

בינתייםם אני מחבר את הפאנל של הרדיו דיסק רק אחרי שמדליק את האוטו, בתקווה שזה יפחית את העומס מהאלטרנטור. זה באמת עוזר?

Honda civic EJ6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכפת לך לספר לנו מה התקנת, איפה בוצעה ההתקנה, ספר לנו קצת עלייך.

אנחנו אנשים חטטנים שאוהבים לשמוע פרטים! :lol: :lol: :lol:

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את ההרץ והיבריד אודיו לא ידעתי מאיפה להשיג, אז בסופו של דבר נסעתי היום בבוקר לפומפה ברמת גן.

המוכר היה נחמד, וגם המחירים היו טובים, ונקנו המוצרים הבאים:

-מגבר JBL GTO1004 ב-1048 שח.

-קומפוננט מורל דוטק אוביישן (לא היה דוטק, אז נאלצתי להתקדם לאוביישן...) ב- 977 שח.

- סאב MAGNAT B30 (בגלל הקומפוננט לא היה תקציב לJBL...) ב-598 שח.

להלן השלל המדהים:

nmhzjo3yvy0t.jpg

אני לא מתחרט שהלכתי על הסאב של MAGNAT, יש עליו המון המלצות מחו"ל.

בקרוב ארכיב הכל.

רציתי לומר תודה לכל מי שעזר והביא אותי עד הלום, גם בפרטי.

זה הפורום הכי תומך שיש בקארזפורום...

אם אתה כל כך חטטן למה אתה לא נכנס לו לפרופיל משתמש:lol:

לפני מה שידוע לי ההתקנה נעשתה במקום מקצועי (רמז מונית הכסף)

ארנולד אתה יכול לכבות פשוט את הרדיו דיסק אין צורך לנתק אותו.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכפת לך לספר לנו מה התקנת, איפה בוצעה ההתקנה, ספר לנו קצת עלייך.

אנחנו אנשים חטטנים שאוהבים לשמוע פרטים! :lol: :lol: :lol:

:-D אוהבים לשמוע זה בטוח :)

המוצרים נקנו בפומפה ברמת גן. הותקנו אצל יוסי אלפיין... בסוף בהמלצתו הוספתי גם HU אלפיין CDE-123R, כי בפיליפס שהיה לי היה חסר יציאות. האלפיין מסובך בטירוף ויקר מאוד אבל עכשיו אני די מסתדר איתו..

ההתקנה היתה סופר איכותית ומקצועית.

התאכזבתי ברמות קשות מפומפה. בטלפון היה בחור בשם נועם, הסברתי לו את הבעיה, הוא אמר לי לבוא ושיחליפו לי את הסאב בכיף. נשמע מצוין. לקחתי חופש מהצבא, נסעתי לשיא הפקקים בתל אביב ועד שאני מגיע אני פוגש איזה מוכר ממורמר שאומר שנועם כבר הלך, הוא ניסה לשלוח אותי לאיזה מתקין שהם עובדים איתו שיבדוק את החיבורים והעבודה, אמרתי לו שאני לא מוציא עוד שקל, והסאב עדיין באחריות ולא איכפת לי. בסוף הוא כעס. שאלתי אם אפשר בתוספת תשלום לשדרג לJBL, הוא אמר שלא כי הוא צריך את האריזה.. הרגשתי שהוא כאילו עושה לי טובה שמחליף מוצר פגום במסגרת האחריות, וזה עוד אחרי שנסעתי עד אליו מירושלים, ונתקעתי בקקים עד 7 (!!) בערב.

אני בטוח שמהם אני עוד לא קונה כלום, ולא איכפת לי מההמלצות עליהם בזאפ.

נכון לעכשיו יש לי:

HU: alpine cde-123r

קומפוננט: morel dotec ovation 6

סאב: magnat b30

אחוריים : jbl gt

מגבר: jbl 1004

תכלס אני מבסוט מהמערכת, למרות שיצא יקר בהרבה משחשבתי, זה שווה את זה, שומעים מצוין, איכות נפלאה.

בכל מקרה, דוד שלי הפחיד אותי עם סיפורים על אלטרנטורים נגמרים, מצברים שאצטרך להחליף כל חודשיים ופיוזים נשרפים.

אשמח לשמוע איך לדעתכם מומלץ לשמור על הרכיבים האלה.

Honda civic EJ6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בחודש חודש וחצי הראשונים אל תשמע יותר מדי חזק,תן לרמקולים ולסאב להיפתח.

כמה אמפר המצבר שלך?..אני לא חושב שעם מגבר אחד ומערכת כמו שלך אמור להתרוקן לך המצבר ואלטרנטור יהרס.

נ.ב שילמת יותר מדי כסף על הדוטק לדעתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...