Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חדש בתחום וחסר אמצעים

יש לי רמקולים 6*9 פשוטים שאני רוצה לחבר ברכב (500W)

השגתי מגבר נחמד

sherwood GA-1027BP 3-way 180W

והרדיו דיסק הוא ישן של חברת פיונר לא מצאתי איזה דגם (אפילו MP3 אין בו, וגם לא AUX)

יש לי כבר 4 רמקולים מחוברים ברכב [באו עם הרכב והם בדלתות - הרכב הוא פוקוס]ואני רוצה לחבר את הרמקולים האלו בנוסף

השאלות הן:

איזה קיט התקנה לקנות?

(האם בארץ? או להזמין מחו"ל ולחכות? [אל תשכחו שאני חסר אמצעים])

איך לחבר את הרמקולים בצורה טובה? (כלומר מאיפה לפצל את החיבור לשני הרמקולים הנוספים [מהמערכת או מהמגבר?])

בתודה לעוזרים

נ.ב

אשמח לעזרה ולא לתשובה כמו לך למתקין [אני מבין את החשיבות והלמידה אבל רוצה לבד - וראיתי כבר התקנות]

פורסם

במידה והמגבר הוא 4 ערוצים הייתי ממליץ לחבר את הרמקולים הקדמיים + האחוריים שבדלתות למגבר דרך הRCA ואת הפיוניר 6x9 להגברה של הרדיודיסק.

פורסם

כן המגבר הוא 4 ערוצים

והרמקולים 6*9 הם לא של חברת פיונר (הם משהו זול)

הרדיו דיסק הוא של חברת פיונר

קיבלתי את המלצתך

אבל אין לי תשובות לשאלות

מה בנוגע לקיט התקנה? אני צריך משהו יקר? או מספיק משהו רגיל?

ומה בנוגע למרחק הכבלים ראיתי שיש כל מיני גדלים איך אני יודע מה מספיק בשבילי (בשביל פורד פוקוס)

בתודה

פורסם

קיט סטנדרתי יספיק לך לציוד הנוכחי, למרות שספונסרים פה בפורום מוכרים קיטים לא רעים במחירים מאוד טובים, תריץ חיפוש על קיט של אודיסון 8 גייג׳, לRCA אני מאמין שיספיק לך 5-6 מטר.

קח בחשבון שאם אתה לוקח את העצה שלי ומחבר את הרמקולים שבדלתות למגבר, תצטרך אורך נכבד של כבל דו גידי לרמקולים (פלוס ומינוס) גם קדימה וגם לאחורה.

מי יבצע את ההתקנה?

פורסם

אני יבצע את ההתקנה גם בשביל ללמוד וגם בשביל לחסוך אין לי אפשרות כרגע לשלם למתקין (יש לי גם אופציה לבקש עזרה מימשהו שמבין ויעזור לי אבל אני מעדיף בנתיים לבד (אלא אם כן אני אסתבך)

בערך איזה אורך כבלים אצטרך לרמקולים בדלתות? ואיפה לקנות כבלים איכותיים ואיך אני יכול לדעת שהם איכותיים ולא זבל?

תודה

פורסם

אני מאמין ש30 מ' יסגור לך את הסיפור של כל 6 הרמקולים, קח אולי טיפה יותר לרזרוות.

כבל של 1.5 מ"מ יספיק, תחפש חברות מוכרות וזה יעשה את העבודה.

פורסם

שלום שוב

הייתי עסוק קצת בלימודים

בדקתי במערכת של הפיונר שיש לי ברכב וראיתי שיש רק שני יציאות RCA

ובמגבר עצמו יש לי 4 כניסות של RCA

אני רוצה לחבר את 4 הרמקולים של הרכב למגבר איך לבצע זאת?

האם אין אפשרות ברדיו דיסק ברכב ל4 ערוצים?

בתודה

פורסם

אתה יכול לקנות מפצל RCA וכך לחבר את כל הרמקולים.

למרות שזאת הדרך הפחות איכותית, האופציה הטובה היא להחליף את הרדיו דיסק לאחד עם 3 יציאות כך גם תהיה לך שליטה על סאב.

• תוכן חדש...