Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות טויוטה אוונסיס חדשה (אין לה בקרת שיוט) אני מדבר על סאדן

יש עכשיו מבצע עם בקרת שיוט התקנה מקומית וגלגלי מגנזיום ו-6,000 שקל הנחה

אבל מה זה בקרת שיוט התקנה מקומית זה טוב? מה זה אומר?

פורסם

לפי מה שאני יודע בסה"כ מדובר על כך שההתקנה של בקרת השיוט בגלגל ההגה והחיבור שלה למחשב הרכב מתבצעים כאן בארץ במקום במפעל עצמו.

רכב שהוא תענוג צרוף - לי יש את הדגם הקודם שאיכות הנסיעה שלו היא גבוהה מאוד אבל הוא מוגבל ע"י שני דברים בעיקר - הגה לא מתקשר וגיר 4 הילוכים שבעצם מאוד מסרס את היכולת האמיתית של המנוע של הרכב הזה.

באוונסיס שאתה הולך לקנות יש היגוי הרבה יותר טוב וגיר עם שבעה יחסי העברה - הרכב למרות הגודל שלו חסכוני מאוד (גם שלי, סה"כ בממוצע עושה 1:11.5 ושלך צריך להיות עוד יותר טוב - אולי אפילו הרבה יותר טוב, אני מצפה ל1:12.5 מהדגם הזה אבל יש כאלה שטוענים שהוא עושה בממוצע 1:14, עם 7 יחסי העברה אני לא אתפלא אם זה באמת אפשרי)

מרווח מאוד, אמין מאוד, מכאנית זול לתחזוקה אבל אם הולך לך חלק פלסטיקה אני לא מקנא בך.

אחלה רכב - חייב לציין שאני די מקנא.

בKML אפרופו רשום שצריכת הדלק הממוצעת היא 11.6 לדגם שלך מה שמאשר את החשיבה שלי -

אני אסביר.

לדגם שלי - 06 רשום צריכת דלק ממוצאת 8.9 וזה ממש לא נכון - זו הצריכה הממוצעת לנסיעה עירונית פקוקה וכשאתה עם רגל כבדה על הגז.

בנסיעה משולבת רגועה הרכב עושה לי קבוע 1:11.5 כבר כמה חודשים טובים - נסיעה קצת פחות רגועה 1:10.5 ו1:9 ממש בפקקים כל הזמן.

אני מאמין שה11.6 שרשמו שם זה לא נתון לנסיעה רגילה לדעתי ולכן זה יהיה (לדעתי שוב מדגיש) קצת יותר טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...