Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סעיף נהיגה בקלות ראש גורר אחריו פסילת מינימום הקבוע בחוק של שלושה חודשים

אתה טועה!

רק אם נגרמה תאונת דרכים אתה "זכאי"לשלילה

פסילת מינימום שלושה חדשים

38. הורשעאדם –

(1) על עבירה מן המפורטות בתוספת הראשונה;

(2) על עבירה מן המפורטות בתוספת השניה, שגרמהלתאונת דרכים בה נחבל אדם או ניזוק רכוש;

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא טוע אני מדבר מנסיון.

סיפור קצר!

5 בבוקר כביש 4 לכיוון צפון אני בדרך לעבודה. מסתכל במראה רוא כי יש מאחורי ניידית סיור אשר נוסעת מאחרוי בערך מנס ציונה.

אחרי גשר ראשון היא כורזת לי לעצור בצד. אני עוצר, ניגש אלי שוטר סיור וטען כי אני נסעתי במהירות של 150 קמ"ש. (כאשר אני בפועל נסעתי 90 בדיוק). כי הבחנתי בניידת עוד בצומת נס ציונה.

בקיצור לאחר ויכוח קטן נמאס לי ואמרתי לשוטר החכם שמצידי הוא יכול להגיד שאני עם חללית וטסתי 300.

הבחור אמר שניפגש בבית משפט. אמרתי שהעניים סגור. ושחכתי מזה.

לאחר מספר חודשים זימון לבית משפט על סעיף נהיגה בקלות ראש. אני מגיעה לבית משפט וחוטף שלושה חודשי פסילה 1000 ש"ח קנס ושלושה חודשי פסילה על תנאי. אני שואל את השופט למה ??? ותשובתו היא כזאת אני מצטט " מכיוון שהסעיף עבירה שרשום בכתב אישום הוא נהיגה בקלות ראש - אין לו מה לעשות כי ישנה ענישת מינימום הקבוע בחוק." כמובן מהבית משפט למזכירות הפקדת רישיון ולעו"ד דין מאוד מוכר בארץ מופיע הרבה במדור רכב בוואלה.

ואת הדבר הזה גם הוא אמר לי , ביקש מהשופט ביטול פסק דין ,קיבלנו עיקוב ביצוע עד לחודש 2/2012.

מצ"ב מספר כתבות

ההבדל בין שני הסעיפים הינו משמעותי ביותר שכן בעוד שמי שמורשע בעבירה לפי סעיף 62 לפקודת התעבורה

חלה לגביו חובת פסילה של שלושה חודשי מינימום, הרי שמי שמורשע בעבירה לפי תקנה 21 (ג) לתקנות התעבורה

לא חלה לגביו חובת פסילה.

http://www.lawforums.co.il/ObjDoc.asp?PID=291072&OID=292528&docMode=print&oType=3

http://www.al-a.co.il/%D7%A0%D7%94%D7%99%D7%92%D7%94_%D7%91%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%AA_%D7%A8%D7%90%D7%A9/

תלמד ותשכיל

פורסם

כנראה שאתה מכריח אותי לעבוד קשה כדי להוכיח לך שאתה טועה.

וגם השופט המלומד לא דייק , ולכן בית המשפט המחוזי נתן לך באמצעות עורך דינך עיכוב ביצוע, ובסופו של יום לא ישלול את רשיונך או אם ישלול , הרי לא בגלל שמדובר בשלילת מינימום.

זו לשון הפקודה

פסילת מינימום שלושה חדשים

38. הורשע אדם –

(1) על עבירה מן המפורטות בתוספת הראשונה;

(2) על עבירה מן המפורטות בתוספת השניה , שגרמה לתאונת דרכים בה נחבל אדם או ניזוק רכוש;

(3) על עבירת תעבורה או על עבירה אחרת הנובעתמנהיגת רכב שגרמה לתאונת דרכים בה נחבל אדם חבלה של ממש,

עכשיו בוא נראה מה מופיע בתוספת הראשונה ומה מופיע בתוספת השניה שהיא הרלבנטית לעיניין שלנו כפי שתראה

תוספת ראשונה

(סעיפים 38 ו-39)

1. עבירה לפי סעיף 10 (למעט נהיגת רכב בידי מי שהיהבעל רשיון נהיגה ולא חידשו).

1א. עבירהלפי סעיף 12א1(ב) ו-(ג).

2. עבירהלפי סעיף 62(7).

2א. עבירה לפי סעיף 12א2.

3. עבירהלפי סעיף 338(1) או (4) לחוק העונשין, תשל"ז-1977.

4. עבירהלפי תקנה 47(ד), 26(2), 84(ב), כשההסעה היא בשכר, 144 או 308(ד) לתקנות התעבורה,תשכ"א-1961, (להלן – התקנות).

תוספת שניה

(סעיפים 38 ו-39)

1. עבירהלפי סעיפים 62(2), 62(4) או 65.

הבאתי לך רק את הסעיף הרלבנטי בתוספת

וסעיף 62 (2)

(2) נוהג רכב בדרך קלות ראש, או ברשלנות, אובמהירות שיש בה בנסיבות המקרה סכנה לציבור, אף אם היא פחותה מן המהירות המקסימליתשנקבעה;

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני מבין ששגיאות הכתיב הם בכוונה

תקרא את החוק ואולי תבין.

סביר שלא.

והתרשמתי מאוד מזה שאתה שמאי.

עושה אותך למשפטן גם.

וכך כתבת

ביקש מהשופט ביטול פסק דין

עוד שטות.

הופעת בבית משפט ונשפטת , המקסימום הוא אתה יכול לערער לבית המשפט המחוזי. ואין ביטול פסק דין במקרה שכזה.

וכיוון שאינני רוסי אז אתה מבזבז סתם את המקלדת שלך בחירטוטים שלך ברוסית.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

זה שתה לא קורה את מה שכתוב כנראה שזה אומר משהו לגביך, לגבי ביטול רשמתי שלא בוטל אלא עקוב ביצוע תלמד לקרא נמחק

פורסם
.

ואת הדבר הזה גם הוא אמר לי , ביקש מהשופט ביטול פסק דין ,קיבלנו עיקוב ביצוע עד לחודש 2/2012.

זה שתה לא קורה את מה שכתוב כנראה שזה אומר משהו לגביך, לגבי ביטול רשמתי שלא בוטל אלא עקוב ביצוע תלמד לקרא נמחק

אני מקווה שעכשיו אתה קורא מה שכתבת.

והעו"ד שלך כנראה עוד לא למד שבמקרה שלך אי אפשר לקבל ביטול פסק דין.

וכן אפשר לקבל עיכוב ביצוע כדי להגיש עירעור לבית המשפט המחוזי.

גם האנס קצב קיבל עיכוב ביצוע.

ומכיוון שאני מאמין כי העו"ד יודע זאת, אז יותר סביר שאתה לא מבין מה שהעו"ד שלך אומר לך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אתה מדבר שטויות אני מוכן לתת לך מספר תיק בית משפט

כנס תראה אין ביטול יש דיון חוזר בפני אותו שופט בתעבורה תל אביב והעו״ד כרגע פועל לשינוי סעיף העבירה אז לקראה לזה איך שאתה רוצה עבל בסוף הפסק דין יבוטל

פורסם

לא מכיר פרוצדורה כמו שאתה מתאר

אשמח אם תשלח לי תיק בית המשפט אפשר בפרטי.

כמובן כל זה לא סותר את העובדה שהשופט טעה בכך שנתן לך שלילה מינימום כיוון שהמקרה שלך לא כלל תאונה, ולכן אין שלילה מינימום.

ואין ספק שרמת הענישה הנגזרת על עבירה על פי תקנה 21 (ג) תהיה יותר רכה מאשר על פי סעיף 62 (2) החמורה יותר.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

נראה כי לשופטי תעבורה לא משנה אם היתה תאונת דרכים או לא.

ומספק אותם המלל הראשוני בפקודת תעבורה 38:

הורשע אדם

(2) על עבירה מן המפורטות בתוספת השניה,...

לפני כחודש היה שרשור דומה

פורסם

בשרשור ההוא איננו יודעים מה יהיו תוצאותיו.

והאמן לי כי רוב שופטי ישראל יודעים את המותר ואת האסור

כנראה שהתנהלות הנאשם במקרה של השמאי הייתה כזו שהשופט החליט לדיין אותו ( הוא כאמור לא היה מיוצג על ידי עו"ד אז )

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...