Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, כבר כמה ימים שאני מחלפש אפליקציה להקלטת שיחות, בדקתי בכמה וכמה מקורות ואמרו שפשוט לא קיים כזה דבר, כנראה מטעמי חוקיות.

עד היום בכל מכשיר שהיה לי הייתה אפשרות להקליט שיחות.

זה הגיוני?

פורסם

בוקר טוב, זו אולי השאלה הכי נפוצה ברשת בקשר למה שאין באיפון והאפליקציה שהכי הרבה אנשים היו רוצים לראות ואפל בשלהם מסרבים להכניס את זה.

לא שהקלטת השיחה בנוקיה יעילה למשהו עם הביפ שהיא עושה כל 15 שניות.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

נצל"ש,

אם כבר,

1. האם האייפון יודע לסנן שיחות ממספרים חסומים/חסויים? למשל, אם מישהו מתקשר אליי, ואין את המספר שלו, האם אייפון יודע לחסום את זה ולהראות לי כאילו בכלל לא היתה שיחה? בנוקיה הישן יש מה שנקרא "מיסוך שיחות" כך שהשיחות ממוסכות, אבל עדיין רואים שמישהו התקשר. אני מעוניין לדעת אם יש אופציה שבכלל לא יראו שמישהו התקשר. כאילו בכלל לא קיבלתי שום שיחה. כנ"ל בסעיף 2.

2. האם ניתן להגדיר מראש שיחות נכנסות אך ורק מרשימה מסוימת, כאשר כל מספר אחר, אינו נרשם בכלל כאילו שהתקשר?

תודה למי שיענה.

נ.ב אני יודע שבסמסונג גלאקסי ניתן לחסום מספרים כך שבכלל לא רואים שמישהו התקשר..

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

הבעיה של הקלטות בד"כ סגורה אפליקטיבית במכשיר עקב אי חוקיות הקלטת הצד השני ללא ידיעתו [בכל אופן בארה"ב].

גם אני נתקלתי בבעיה בבלאק ברי שלי.

האופציה שאני מצאתי בארץ היא *90 שאוראנג מאפשרת וגם שאר החברות הסלולאריות למיטב ידיעתי .

פשוט מחייגים כוכבית 90 לפני השיחה ואז את המספר ואוטומאטית השיחה מוקלטת.

בסיומה אתה מקבל SMS עם הפניה להקלטה ואפשרות של העברת ההקלטה לנמען אחר או לאימייל.

יש לי כמה אנשים באנשי קשר שהוספתי לטלפון שלהם את הקידומת הזאת כדי להיות מכוסה בכל שיחה איתם [לדוגמא נציגי לקוחות ועוד].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

saar5555, זה אפשרי בעזרת iBLACKLIST מסידיה (כמובן מצריך מכשיר פרוץ)

יש לך שם "רשימה שחורה" שעושה בדיוק מה שרצית בסעיף 1, ויש לך "רשימה לבנה" שתפקידה בדיוק מה שביקשת ב-2.

Stay Dirty

פורסם

וואי אסף, תודה רבה! אתה סגור על זה? כי אם זה ככה,

בקצב הזה אני אלך לקנות אייפון!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אסף השתמשתי ב-iBlacklist וכל פעם שמתקבלת שיחה ממספר שחסמת הטלפון קורס, הוא נתקע ועד שלא תעשה הארד ריסט הוא נשאר תקוע.

פורסם

iBlackList מניסיוני בזמנו עבד מעולה בפלאפון של אשתי וחסך לה הטרדה קבועה במשך שבוע ממספר לא ברור.

אכן אין שום דבר מקביל לזה באייפון לא פרוץ (וגם לא תוכנות הקלטה) כי לתוכנות אין הרשאות לפעולות כאלו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

Abergel זה באג ידוע, זה קורה בגלל האופציה DELETE RECENT CALL. אם תבטל את זה בהגדרות של התוכנה, היא תעבוד חלק, אבל מן הסתם היא לא תמחק את השיחות הנחסמות מרשימת השיחות הנכנסות שלך.

בכל מקרה, יצאה גרסא חדשה של התוכנה שתומכת בקושחה 5.0, ושם היא עובדת מצוין. נסה לשדרג את התוכנה, ואם לא עוזר אז תשדרג ל 5.0 ותפרוץ (פריצה קשורה).

Stay Dirty

• תוכן חדש...