Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההכנה הזו (הצבת 2 עמודים כתומים אחד בכל צד) כבר נמשכת יותר מודשיים..

לא ברור מה העיכוב, ואכן מרבית הנהגים פשוט נוסעים ברגע שהמחסום עולה.

אתה מכיר הרי אך הכל זז במדינתינו הקטנטונת- לאט...מאוד לאט.

בטח אחרי החגים כבר יהיו מצלמות.

הרי המצלמות האלה ממוקמות בשטח דיי עירוני, לכן כדי למנוע ונדליזם הם בטח יתקינו גם מצלמות מעקב אחרי המצלמות רמזור.

בקיצור יהיה שמח.

בסוף מרוב אמצעי הבטיחות לא יראו את הפסים :borg:

רכבת ישראל רבותיי :screwy:

זמין 8)

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המלצמות הותקנו, עדיין לא ברור אם כבר נכנסו לפעולה. כאחד שעובר שם כל יום, פעמיים ביום, חשוב מאוד לחכות לירוק כי מדי פעם מתחבאים שוטרים בצד השני ועוצרים את כל מי שעובר באדום/בזמן ההבהובים.

פורסם

מעולה, שמחה לשמוע שרכבת ישראל, ביחד עם משטרת ישראל פועלים במשותף כדי לשמור על בטיחות הנוסעים ברכבת

ועל בטיחותם של אלו החוצים את הפסים.

אני נוסעת ק"מ רבים על המסילה עד אשר אני מגיעה למחוז חפצי בנהריה בבטחה,

עם כל מקרי התאונות המיותרות, בהם אנשים לא מצייתים לרמזור האדום ולאותות הניתנים בעת התקרבות הרכבת

לא צריך להמתין לתאונה הבאה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הם צריכים לדעתי להרחיב טיפה את הכביש ככה שנהג שמחכה לירוק יוכל לפנות את הדרך לזה שמצפצף לו מאחורה שהוא יוכל לנסוע ויחטוף את הדוח.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

חברים שימו לב מתי פתחתי את השרשור הנ"ל. (לפני כחודשיים)

חברים אתם מגיבים לשרשור אספנות למהדרין. :lol:

לא ממש יודע למה הקפיצו אותו.:?:

המצלמות במפגש כפר שמריהו שלומן טוב ואני בטוח שהן עושות את עבודתן נאמנה.

זמין 8)

פורסם
כפר שמריהו זה עוד בסדר . לכו ותראו מה קורה בלוד וביציאה לכיוון בית דגן מרמלה .

"צומת הקרח" הידועה לשמצה.

כל עוד לא יבנו שם מחלף, כל פעם שתעבור רכבת הפקק יגיע עד לצומת ניר צבי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עוד חצי שנה צפויה להתחיל העבודה על מחלף.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לפני כשנה לערך טיפלו במסילת הברזל אשר חוצה את הכביש.

למי שמכיר את המסילה והיה נוהג שם על דרך קבע לחלוף את הפסים בצורה נוחה ונעימה היה בגדר המלצה,

רכבים נמוכים לא היו מצליחים לעבור שם כלל מבלי לחרוט את גחון הרכב,

כיום הפסים שופצו וניתן לעבור אותם בצורה חלקה (כמו שצריך היה להיות מלכתחילה).

ל'

פורסם

מה שהיה שם עם הפסים ברכב הקודם היה פשוט אבסורד, הייתי עובר על הפסים עם הלאון הקודמת שאמנם ישבה נמוך משמעותית וקשה ברמות אבל הייתי עובר שם על 5 קמ"ש והייתי מרגיש את הלסת היטב נגדיר את זה ככה. עד היום אני לא יודע איך עוד לא קרה שנתלש למישהו שם הטמבון :-o

אבי.

פורסם
חבל שאתה מדווח על זה, בנושא הזה מצווה שמי שלא נזהר בעצמו שיחטוף! שכל אותם מצפצפים יחטפו כל אחד בתורו נראה אותם ממשיכים. רמזור אדום זה רמזור אדום, אין אפילו סיבה לדווח שהתקינו מצלמה ברמזור כי מי שעובר באדום מגיע לו.

+1

נו תעמדו עוד דקה, מה קרה?

חסר תאונות רכב-רכבת בישראל?

מי שלא מבין את זה טיפש ברמות.

ובכלל לא רק רכבת כל מי שעובר באדום/צהוב לא ראוי לנהוג.

רוצים למות ? יש מספיק גשרים בישראל!

פורסם

הגישה שלך קיצונית משהו

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
חבריי הנהגים שלום רב !

למי מאיתנו המכיר את מפגש הרכבות בכפר שמריהו בוודאי מודע לעובדה שבנוסף למחסום והאורות האדומים המהבהבים הסטנדרטיים של רכבת ישראל, מותקנים במקום שני רמזורים- אחד לכל כיוון.

רמזורים אלה נוטים "לאחר", דהיינו להישאר בצבע אדום כ -15 שניות אחרי שהרכבת עברה והמחסום כבר נפתח.

כמובן שבגלל שהנהג הישראלי לא פרייאר מרבית הנהגים נוטים לעבור את המסילה ישר אחרי פתיחת המחסום ולמרות שהרמזור עדיין אדום.

להוסיף חטא על פשע, אם נהג ספציפי בוחר להמתין לאור ירוק כחוק, הוא לרוב מקבל ים של צפירות ארוכות ומזלזלות מהרכבים העומדים מאחוריו.

תופעה זאת נגמרת היום- זהירות!!!

שמתי לב היום בערב שקיימת "הכנה" למצלמות רמזור במקום לשני הכיוונים, דהיינו עמודים בצבע כתום , כאשר המצלמות בוודאי יותקנו אחרי החגים.

למי מאיתנו אשר לא ירפה מההרגל המגונה לעבור את הפסים ישר אחרי עליית המחסום ולמרות שהרמזור עדיין אדום, מצפה עונש וקנס השקול לזה של מעבר צומת ברמזור אדום- אחד מהעבירות התנועה החמורות ביותר, ולמרות שמדובר בצומת של 2.5 מטר בדיוק.

שימו לב- ראו הוזהרתם :wink:!!!

בברכת חג שמח

תודה רבה על האזהרה אבל לפי דעתי צריכים להזהיר לא לסוע באדום ולא משנה אם יש מצלמת רמזור או לא כי יום אחד המשפחה שלך יכולה להיות בפנים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מעניין איפה הם עושות את התמונה הראשונה. הרי דו"ח על מצלמת אדום אתה מקבל רק אם היא צילמה אותך בכניסה וביציאה מהצומת. לגבי צומת רכבות אין לי מושג איפה היא עושה את התמונה הראשונה. אתמול התגלגלתי קדימה כשהרמזור עוד היה ירוק והרבה אחרי שעברתי את הקו (ממש קרוב לפסים) הרמזור פתאום התחלף לכתום ואז לאדום (באדום אני מניח שהייתי ממש על הפסים או אולי קצת אחרי). השאלה היא איפה התמונה הראשונה מתבצעת. אם אחרי הקו אז אני לא אקבל דו"ח אבל אם לפני הפסים אז אני על הקסקס.

• תוכן חדש...